Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Webinar: Voorgespannen beton en BIM

Whitebox bvba

Dinsdag 24 november 2015 van 15:00 tot 16:00

Webinar: Voorgespannen beton en BIM

Ticketinformatie

Tickettype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW Aantal
Webinar BIM Eurocode 2 49 Tickets Beëindigd Gratis € 0,00 € 0,00
Book Prestressed Concrete Structures   meer info 49 Tickets Beëindigd € 100,00 € 0,00 € 21,00

Deel Webinar: Voorgespannen beton en BIM

Evenementdetails

 

 

Berekening van betonconstructies vanuit 3D rekensoftware

 Webinar door

IDEA Benelux en Assoc. Prof. Jaroslav Navrátil, M.Sc., Ph.D.

 

Dit webinar heeft als doel om de ingenieur meer theoretische en praktische kennis te verschaffen m.b.t. de de berekening van gewapende- en voorgespannen beton constructies waarvan reeds rekenmodellen zijn opgebouwd in andere 3D rekensoftware zoals RFEM, Scia Engineer en AxisVM. Dit webinar is de introductie van het uitgebreide seminar dat gehouden wordt op di. 8 december in Genk (BE).

Praktische voorbeelden zullen worden gedemonstreerd a.h.v. de IDEA RS rekensoftware. Zie alvast dit praktijkvoorbeeld van een brugdek gerekend met Scia Engineer en IDEA Concrete:

http://www.idea-rs.com/documents/tutorials/pt-bridge-design/

 

Samengestelde T doorsnede

  

Profiel van de spreker

Assoc. Prof. Jaroslav Navrátil, M.Sc., Ph.D. heeft zijn meestertitel gehaald in 1986 en zijn doctoraat in 1992 aan de technische universiteit van Brno, waar hij nu al meer dan 25 jaar lesgeeft.

 

Hij is ingenieur in de Statica en Dynamica van constructies en Forensisch Expert m.b.v. Civiele Techniek. Hij heeft meer dan 100 onderzoeksartikelen gepubliceerd, meer dan 50 rapportages en expert onderzoeken, en het boek ‘Voorgespannen Betonconstructies.’

 

De professionele focus van Jaroslav Navrátil is het ontwikkelen van computermethodieken voor het ontwerp en berekenen van constructies en de implementatie van deze methodieken in de vorm van algoritmen en computerprogramma’s. Zijn programma voor het berekenen van tijdsafhankelijke berekeningen is ingebouwd in verschillende grote rekensoftware pakketten zoals RFEM en Scia Engineer en is in veel Europese landen gebruikt voor de berekening van bruggen.

 

In 2009 heeft hij samen met zijn collega Dr. Ing. Lubomir Sabatka het nieuwe bedrijf IDEA RS Ltd opgericht, dat zich richt op het ontwikkelen van rekensoftware. Jaroslav Navratil heeft deelgenomen aan 11 onderzoek- en ontwikkelingsprojecten aan de universiteit van Brno. Hij heeft deelgenomen aan diverse projecten die diverse internationale prijzen hebben gewonnen.

 Speakers Profile Picture

Prof. J. Navratil publiceerde in November 2014 zijn herdruk van zijn boek over voorgespannen betonnen constructies. Bestel hier uw expemlaar: http://eurocode2-naslagwerken-idea.eventbrite.com 

Bestel hier uw boek over voorgespannen beton

 

 

Webinar inschrijvingsgeld

Gratis

 

FAQs

Waar kan de organisator benaderen met eventuele vragen?

U kunt ons contacteren via info@idea-rs.be of via de telefoon +32 (0)89 201 714


Hoe inschrijven?

Inschrijven kan online via deze link: http://webinar-ec2-bim.eventbrite.com

Op donderdag 10 december zal Prof. Navratil een dag opleiding geven over voorgespannen beton. Inschrijven kan via deze link: http://ec2-prestress-training.eventbrite.com

Heb je vragen over Webinar: Voorgespannen beton en BIM? Neem contact op met Whitebox bvba

Organisator

Whitebox bvba

Whitebox distributes, develops and supports Eurocode calculation software for stability engineers and construction professionals. Whitebox helps the customer in selecting the best solution and supports the customer during his work with helpdesk, training and consultancy. The main software in Whitebox' portfolio are: Dlubal RFEM, RSTAB and IDEA StatiCa. Whitebox offers over 15 years of experience in the Architectural Engineering and Construction (AEC) market and in Computer Aided Engineering (CAE) software.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.