€ 49,95 – € 74,95

Web Accessibility Live - Amsterdam 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Westergas Theater, Westergasfabriek

15 Pazzanistraat

1014 DB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Web Accessibility Live - Amsterdam 2018

#WAL2018AMS

Na ons succesvolle event van vorig jaar delen we je graag mee dat er een vervolg komt. In samenwerking met onze partner Stichting Accessibility organiseren wij een tweede editie!

Vorig jaar stond in het teken van inspireren en bewustwording, dit jaar zullen 'best practice sharing' en de toepasbaarheid van web toegankelijkheid centraal staan. Gedurende deze dag zal je o.a. inzicht krijgen in hoe andere organisaties werken aan web toegankelijkheid. Er wordt er aandacht geschonken aan hoe je jouw organisatie mee krijgt in dit proces en hoe je daadwerkelijk aan de slag kunt gaan.

Dagvoorzitter

Met trots kunnen we al de dagvoorzitter presenteren: Vivianne Bendermacher (NL). Vivianne is founder van Techionista, een platform over vrouwen en technologie en regelmatig als expert te zien op het gebied van technologie en lifestyle bij RTL Boulevard. Ze is een veelgevraagde spreker en host en schrijft columns voor onder meer Technisch Weekblad. Kortom een spreker die met veel enthousiasme de dag aan elkaar zal praten.

Sprekers

Raph de Rooij, van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, zal aandacht besteden aan het Besluit digitale toegankelijkheid dat op 23 September 2018 van kracht wordt. Over de overige keynote sprekers volgt spoedig meer informatie.

Kaarten

Kaarten voor het evenement bedragen €49,95 tijdens de Early Bird periode (tot en met 30 juni), daarna zijn de kosten €74,95. De totale opbrengst van de kaartverkoop gaat naar HandicapNL; een goed doel dat zich inzet voor het bevorderen van toegankelijkheid. Hun slogan luidt "Iedereen eerlijke kansen". Wij vinden dit een prachtig streven en zetten ons hier graag voor in.
Heb je vragen over het event, neem dan gerust contact op met Sacha Lamers: sls@siteimprove.com.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Westergas Theater, Westergasfabriek

15 Pazzanistraat

1014 DB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen