€ 74,95 – € 99,95

Web Accessibility Live - 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Woonindustrie

Symfonielaan 1

3438 EW Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Web Accessibility Live - 2019

#WAL2019

Na de succesvolle voorgaande edities organiseren wij dit jaar wederom, in samenwerking met onze partner Stichting Accessibility, een gloednieuwe versie van het Web Accessibility Live event!

Programma

Het zal een dag vol interessante keynote speeches, case studies, kennis- en Q&A sessies worden, allemaal in het teken van webtoegankelijkheid. Kom meer te weten over de huidige digitale ontwikkelingen tijdens de keynote speeches en kennissessies en laat je gedurende verschillende case studies inspireren door hoe andere organisaties aan webtoegankelijkheid werken. De Q&A sessies bieden je de mogelijkheid om jouw prangende vragen te stellen aan toegankelijkheidsexperts op diverse onderwerpen.

Met trots kondigen wij hierbij alvast de eerste keynote spreker aan; Rik Vera. Rik begeleidt bedrijven bij het bedenken van klantgerichte strategische innovatie. Hij is een veel geprezen auteur en vertrouwd adviseur op het gebied van extreme klantgerichtheid, disruptie, veranderende bedrijfsmodellen, sales en marketing. Als gerenommeerd spreker inspireert Rik organisaties van over de hele wereld en zal hij ons voorbereiden op 'The Day After Tomorrow'. Tijdens zijn keynote ontdekken we hoe het gedrag en de behoeften van onze klanten de leidraad zijn voor onze organisaties en welke rol technologie daarin moet spelen.

Binnenkort zullen er meer details over het programma bekend worden gemaakt.

Dagvoorzitter

Dit jaar zal Marelle van Beerschoten de dag voorzitten. Marelle is een gedreven ondernemer in de digitale wereld; gegrepen door de snelle ontwikkeling van technologie en gedreven om het verschil te maken met invloedrijk werk. Als eigenaar van Digital Shapers, inspireert ze mensen om creatiever naar digitale veranderingen te kijken en hun mindset op dit gebied te vergroten.

Locatie

Dit jaar vindt het evenement plaats op een nieuwe locatie; De Woonindustrie in Nieuwegein. De locatie is goed bereikbaar met het OV (de tram vanaf Utrecht Centraal stopt 6 keer per uur voor de deur) en er is een groot openbaar gratis parkeerterrein voor de deur met meer dan voldoende parkeerplaatsen.

Kaarten

Net zoals vorig jaar wordt de totale opbrengst van de kaartverkoop geschonken aan een goed doel dat zich inzet voor het bevorderen van toegankelijkheid. Tijdens de Early Bird periode in juli zijn de kosten voor een ticket €74,95. Vanaf augustus bedragen de kaarten €99,95 per stuk.

Betalen via factuur?
Het is mogelijk om te betalen via factuur. Heeft jouw factuur een speciale toevoeging nodig? Stuur dan a.u.b. een email naar beneluxmarketing@siteimprove.com en geef duidelijk aan wat er op de factuur vermeld moet worden.Heb je vragen over het evenement, neem gerust contact op met Sacha Lamers: sls@siteimprove.com.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Woonindustrie

Symfonielaan 1

3438 EW Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen