€ 99,95

Web Accessibility Live - 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Woonindustrie

Symfonielaan 1

3438 EW Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Web Accessibility Live - 2019

#WAL2019

Na de succesvolle voorgaande edities organiseren wij dit jaar wederom, in samenwerking met onze partner Stichting Accessibility, een gloednieuwe versie van het Web Accessibility Live event!

Programma

Tijdens de opening keynote van Rik Vera ontdekken we hoe het gedrag en de behoeften van onze klanten/gebruikers de leidraad zijn voor onze organisaties en welke rol technologie daarin moet spelen.

In de daaropvolgende paneldiscussie leren we wat er precies nodig is om digitale volwassenheid voor onze organisaties te bereiken.

Na een heerlijke lunch heb je 's middags keuze uit diverse sessies in de publieke of de commerciële track (combineren is ook mogelijk). Hieronder alvast een greep uit de verschillende sessies*:

  • Kom erachter hoe de Americans with Disabilities Act (ADA) het Europese bedrijfsleven beïnvloedt.
  • Ervaar hoe slechtzienden het internet gebruiken.
  • Wat is de status van overheidsinstanties in Nederland, ruim een jaar nadat het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid van kracht is gegaan?
  • Ontdek waarom de manier waarop we testen op toegankelijkheid wel degelijk uitmaakt.

Ook krijgen we een kijkje in de keuken bij Accenture. Dit bedrijf met meer dan een half miljoen werknemers wereldwijd, heeft zichzelf als doel gesteld om toegankelijkheid vanuit binnenin de organisatie te omarmen. De CIO Accessibility Program Lead zal het inspirerende verhaal vertellen over hoe Accenture het voor elkaar heeft gekregen een sterke cultuur te bouwen gebaseerd op inclusie en diversiteit.

Daarnaast kun je met jouw prangende vragen tijdens de verschillende Q&A sessies over een uiteenlopend aantal onderwerpen bij toegankelijkheid experts terecht.

De dag wordt uiteraard afgesloten met een gezellige borrel. Dit geeft jou volop de kans om te netwerken en (nog meer) kennis op te doen van andere organisaties.

* Details over de exacte tijden van de verschillende sessies volgen snel.

Dagvoorzitter

Dit jaar zal Marelle van Beerschoten de dag voorzitten. Marelle is een gedreven ondernemer in de digitale wereld; gegrepen door de snelle ontwikkeling van technologie en gedreven om het verschil te maken met invloedrijk werk. Als eigenaar van Digital Shapers, inspireert ze mensen om creatiever naar digitale veranderingen te kijken en hun mindset op dit gebied te vergroten.

Locatie

Dit jaar vindt het evenement plaats op een nieuwe locatie; De Woonindustrie in Nieuwegein. De locatie is goed bereikbaar met het OV (de tram vanaf Utrecht Centraal stopt 6 keer per uur voor de deur) en er is een groot openbaar gratis parkeerterrein voor de deur met meer dan voldoende parkeerplaatsen.

Kaarten

Kaarten voor het event bedragen €99,95 per stuk. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar het Gehandicapte Kind (voorheen de Nederlandse Stichting van het Gehandicapte Kind).

Betalen via factuur?
Het is mogelijk om te betalen via factuur. Heeft jouw factuur een speciale toevoeging nodig? Stuur dan a.u.b. een email naar beneluxmarketing@siteimprove.com en geef duidelijk aan wat er op de factuur vermeld moet worden.Heb je vragen over het evenement, neem gerust contact op met Sacha Lamers: sls@siteimprove.com.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Woonindustrie

Symfonielaan 1

3438 EW Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen