Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Verwacht een wonder

Ben je ziek en verlang je naar een wonder? Bezoek dan deze 5daagse tentcampagne Verwacht een Wonder!

Door Evangeliegemeente De Deur Arnhem

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 28 mei 2023 11:00 - do. 1 jun. 2023 21:30 CEST

Locatie

Ronde Weide Ronde Weide, Park Sonsbeek 6814 Arnhem Netherlands

Agenda

7:30 PM - 9:30 PM

Bijeenkomsten elke avond m.m.v. Steve Bowman

Over dit evenement

  • 4 dagen 10 uren
  • eTicket voor mobiel

Arnhem maakt zich op voor een genezingscampagne van formaat. Op zondag 28 mei a.s. gaat in het Sonsbeekpark de speciale tentcampagne “Verwacht een wonder” van start. Deze campagne is niet nieuw voor de stad, want eerder vonden vergelijkbare genezingsbijeenkomsten plaats in 2017 (Park Presikhaaf) en 2011 (Rijnhal), met talloze wonderbaarlijke genezingen als resultaat. Ditmaal is het de beurt aan evangelist Steve Bowman uit Prescott Arizona om de krachtige boodschap van hoop en genezing te brengen.

Als voormalig zendeling in Zambia reist hij de wereld rond om zijn geloof in God en zijn boodschap van genezing te delen. Tijdens de tentcampagne in het Sonsbeekpark zal Bowman bidden voor de zieken en worden er wonderen van God verwacht.

Deze unieke tentcampagne wordt georganiseerd door Evangeliegemeente De Deur Arnhem. De organisatie nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze bijzondere vijfdaagse genezingscampagne en te ervaren wat God kan doen.

De tentcampagne “Verwacht een wonder” begint op zondag 28 mei om 11.00 uur en 19.30 uur en duurt tot en met donderdag 1 juni. Van maandag tot en met donderdag worden er iedere avond gebedsbijeenkomsten gehouden om 19.30 uur.

Meer informatie is te vinden via dedeurarnhem.nl

Iedereen is van harte welkom. De toegang is vrij.

Veelgestelde vragen

Kost dit evenement wat?
Moet je gelovig zijn om aanwezig te zijn?
Word ik genezen?

Over de organisator

De verkoop sluit binnenkort