€ 10

The Goddess Project

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Me Project

Meerstraat 8

Valkenswaard

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

The Goddess Project is een hartverwarmende en inspirerende film, gemaakt door twee vrouwen die het diepe verlangen hadden om de vrouwelijke stem te laten horen. In een oude schoolbus reden zij door de Verenigde Staten, spraken zij met meer dan 100 vrouwen uit alle denkbare leefwijzen en transformeerden zij deze gesprekken tot een film die je zeker zal raken! 

Hun missie is duidelijk: vrouwen voor en achter de camera hun verhaal laten delen, om zo te zorgen voor meer verbinding en inspiratie. En dit lukt ze. Hun film wordt inmiddels over de hele wereld vertoond door mensen die dezelfde missie als zij hebben.

The Me Project gelooft er heilig in dat we ieders eerlijke verhalen moeten horen zodat we weten dat we niet alleen zijn, weten wie we zijn en waar we vandaan komen en: weten hoe we verder moeten! Daarom wil ik jou graag uitnodigen deze film met mij te zien.

Op zondag 27 mei ben je van harte welkom vanaf 19.00 uur op de Meerstraat 8 in Valkenswaard! We beginnen de film met een verbindende introductie en na de film is ruimte voor een drankje en samenzijn. Voor €10 kun je aanwezig zijn bij dit onvergetelijke evenement. We hebben een licentie voor 50 personen, dus aanmelden vereist!

Let op, kan je niet via PayPal betalen? Stuur dan jouw aanmelding naar ilse@themeproject.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Me Project

Meerstraat 8

Valkenswaard

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen