€ 108,90 – € 2.203,40

"The Executive Chapter: Jungles" - The Red Monkey Story @Brussel

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

WTC III

Simon Bolivarlaan 30

1000 Brussel

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beschrijving

'Organizations are Jungles' is een hoofdstuk uit 'The Red Monkey Story' dat zich toespitst op de structuur van een innovatieve organisatie en de manier waarop je aan portfoliomanagement doet. Deze sessie is onderdeel van een groter verhaal en vormt het vierde luik.

Voor wie?

Jungles is een logische keuze voor iedereen betrokken in het uitbouwen van een gediversifiëerde producten- en dienstenportfolio. Dat kunnen onder meer Business Unit Managers of Innovatie Executives & Managers zijn, maar voor ieder innovatieprocessen begeleidt of aanstuurt is Jungles eigenlijk een match.

Datum & prijzen

Via deze pagina kan je reserveren voor

  • Vrijdagvoormiddag 28 juni om 9u30

Deelnemen doe je best met een groep uit je werkomgeving, om tijdens de sessie maar zeker op de vloer met dit uitdagende gedachtengoed te stoeien. Daarom bieden we ook een voordelige tafelformule aan. Je kan deze sessie per sessie gebruiken of hier boeken voor de hele reeks.

Deze sessie maakt deel uit van een 4-delige reeks in Brussel in samenwerking met de FOD Binnenlandse Zaken, maar je kan ook inschrijven voor iedere individuele sessie of combineren met onze avondreeks.

Dit zijn alle data voor deze reeks:

Er is ook een proloogsessie op 17 mei in Brussel. Deze is ideaal indien je nog niet bekend bent met de basisconcepten van ‘The Red Monkey Story’ (2D/3D, Red Monkey, …).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

WTC III

Simon Bolivarlaan 30

1000 Brussel

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen