€ 10 – € 275

The Creation

ALLE LEEFTIJDEN

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cultuurkoepel Heiloo

Kennemerstraatweg 464

1851NG Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement
Oratoriumkoor Heiloo viert 75 jaar zingen in vrijheid met een indrukwekkende uitvoering van Haydn's 'The Creation'.

Over dit evenement

Concert wordt verplaatst - 16 mei geannuleerd

Vanwege de coronacrisis hebben wij helaas moeten besluiten het jubileumconcert 'The Creation' te annuleren. Ook het cadeau-concert op 17 mei dat we in samenwerking met Het Trefpunt hadden georganiseerd, gaat niet door.

The Creation zou voor ons een extra speciaal concert worden, omdat we dit jaar 75 jaar bestaan. Omdat we dat toch heel graag willen vieren, met onze leden, onze bezoekers en de Heiloose samenleving, gaan we proberen het concert te verplaatsen naar zaterdag 19 december, de datum waarop we eigenlijk de vierde editie van de Messiah Koepelscratch zouden organiseren. We zijn in overleg met alle betrokkenen om dit te kunnen regelen en hopen hier snel uitsluitsel over te kunnen geven.

Kaarten die u gekocht hebt blijven gewoon geldig. Mocht u willen annuleren, dan kan dat via deze site.

Augustus 1945. Heiloo herstelt na vijf jaren oorlog en bezetting. Er mag weer geleefd worden! Er mag weer gezongen worden! Het koor met de hoopvolle naam ‘Nieuw Leven’ wordt opgericht, nu bekend als Oratoriumkoor Heiloo. Al 75 jaar brengt dit koor mensen bij elkaar om de grote koorwerken in te studeren en uit te voeren voor het publiek uit Heiloo en omstreken. We vieren het feit dat we al 75 jaar in vrijheid kunnen zingen dit jaar met een uitvoering van Haydn’s ‘The Creation’. We hebben bewust gekozen voor de engelstalige uitvoering om de bevrijders van toen te gedenken. En het wordt een uitvoering zoals u van ons gewend bent: onder leiding van onze dirigent Paul Waerts, in de prachtige ambiance van de Cultuurkoepel, met een professioneel orkest, Het Promenade orkest, en drie uitstekende solisten: Caroline Stam (sopraan), Peter Vos (tenor) en Matthijs Mesdag (bas). En uiteraard onze (ongeveer 75) koorleden!

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Cultuurkoepel Heiloo

Kennemerstraatweg 464

1851NG Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen