€ 16,94 – € 20,03

The Bony King Of Nowhere + His Trust Fund

Evenementdetails

Artiesten
Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cactus Club

Magdalenastraat 27

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Terug van nooit weggeweest, nieuw album 'Silent Days'.

Over dit evenement

THE BONY KING OF NOWHERE

The Bony King of Nowhere is helemaal terug! Gewaagder dan ooit bovendien. Wat begon met rauwe demo-opnames in een koude caravan groeide uit tot een open album dat radicaal breekt met het nauwe keurslijf van de brave popplaat.

Nieuw album ‘Silent Days’ ontleedt de smart van een gebroken liefde en transformeert die in een weidse klank en intieme teksten. Teruggetrokken in de groene heuvels van de Vlaamse Ardennen schreef Bram Vanparys het hartzeer van zich af en legde zo de basis van zijn sterkste én meest rauwe plaat tot datum. 'Silent Days' is een document dat recht in het hart van zijn maker laat kijken. Terug in Gent werden de nummers vertimmerd en bijgeschaafd met hulp van bevriende muzikanten als Simon Segers (De Beren Gieren, MDCIII), Hendrik Lasure (SCHNTZL), Milan W en contrabassist Jasper Hautekiet.

'Most People stop where I just begin' zingt The Bony King op 'Silent Days'. Na uitverkochte passages in de Handelsbeurs en de Botanique nu ook bij Cactus Muziekcentrum te zien waar dat heen gaat.

HIS TRUST FUND

His Trust Fund, het project van songwriter Philippe François meandert tussen country à la Phosphorecent en film noir à la Timber Timbre en Flying Horseman. Liedjes recht uit het hart, in een bedje van zoete vrouwenstemmen, tapijten van delicaat verweven gitaartokkels en een opmerkelijke ritmische ruggengraat van contrabas en diverse percussie.

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Cactus Club

Magdalenastraat 27

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen