€ 10,84

Talent met Temperament! Anna Lipkind-Mazor · viool & Petya Hristova · piano

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lutherse Kerk – Haarlem

Witte Herenstraat 22

2011 NV Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Talent met Temperament!

Bijzonder Viool · Piano Recital door:

Anna Lipkind-Mazor & Petya Hristova

Aanvang Concert: 20.00 uur · Zaal open: 19.30 uur
Lutherse Kerk · Witte Herenstraat 22, 2011 NV Haarlem
Kaarten online €10,- + €0,84 verwerkingskosten Eventbrite, of aan de zaal €15,- contant

Violiste Anna Lipkind-Mazor (eerder te horen met het Lipkind Ensemble) is terug in Haarlem, nu met de begaafde pianiste Petya Hristova.

Deze twee jonge musici met temperament laten op een bevlogen manier hun passie voor de muziek horen in een aantrekkelijk en afwisselend programma.

(U mag ze niet missen!)
Programma:

W. Lutoslawski – Subito

R. Schumann – 3 Romanzen op. 94

C. Franck – Sonate für Violine und Klavier

~~~~

R. Schumann – Sonate op. 105

O. Messiaen – Thème et Variations

K. Szymanowski – Nocturne et Tarantella
Lipkind plays Schubert · April 06 2017 · Doopsgezinde Kerk Haarlem


Tekening door Marco Boeringa


Over de musici:

Anna Lipkind werd geboren in Moskou in een muzikale omgeving die zijn wortels heeft in de strijkerstraditie van musici als David Oistrakh (Viktor Pikaizin & Semyon Snitkovsky), Mikhail Garlicky, Zinaida Gilels en de oorspronkelijke leden van het Borodin Kwartet. In haar vroege levensjaren was Anna aldus bevoorrecht de directe invloed te ervaren van de grootste violisten van de vorige eeuw.
Naast haar frequente optredens in Israël reisde zij vaak naar internationale festivals waar zij met musici als Peter Donohoe, Pavel Gililov, Julian Rachlin, Maxim Vengerov, Natalia Gutman, Pinchas Zukerman en vele anderen samenwerkte.
Op de leeftijd van 16 jaar debuteerde Anna met het Israel Philharmonic Orchestra o.l.v. Zubin Mehta. Dit concert leidde ertoe dat ze haar aandacht naar Europa verlegde en haar studie ging vervolgen bij Pavel Vernikov aan het Conservatorium in Wenen. In deze periode werd zij prijswinnares bij verschillende internationale concoursen.

Anna Lipkind, violin & Petya Hristova, piano

Petya Hristova werd in Bulgarije geboren en begon haar piano onderwijs aan de muziekschool in Sofia. Vervolgens studeerde zij aan het "P. I. Tchaikovsky" Conservatorium te Moskou. Zij heeft haar Bachelorstudie aan de Hochschule für Musik in Karlsruhe met onderscheiding afgesloten en momenteel studeert zij verder aan de Universität der Künste in Berlijn. Zij is tevens muziekpedagoog met een lespraktijk.
Petya Hristova heeft al vele prijzen gewonnen, onder andere bij nationale concoursen (in Bulgarije) en bij diverse internationale concoursen in andere landen. Petya nam deel aan vele internationale festivals, o.a. in Slowakije, Rusland en in België. Ze won tijdens de 'International Piano Meeting San Daniele' in Italië de speciale prijs voor romantische muziek, evenals de publieksprijs. Tijdens haar studie nam ze deel aan verschillende masterclasses. Solo recitals en kamermuziekconcerten brachten haar naar Bulgarije, Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Cyprus, Italië, Hongarije, Slowakije en Rusland.
Als soliste speelde ze met het Symfonie Orkest Sofia, het Vidin Nationaal Philharmonisch Orkest, het Classic FM Orchestra van Bulgarije, het Symfonie Orkest van de Bulgaarse omroep, en met het Brussels Chamber Orchestra.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kom ik aan een toegangsbewijs voor het concert?

Via deze website kunt u tickets bestellen (groene knop). U betaalt met iDeal of creditcard in een beveiligde omgeving. Na betaling krijgt u direct een PDF document toegestuurd en het is de bedoeling dat u deze uitprint en bij de ingang laat scannen. Ieder PDF document heeft een unieke code en kan voor slechts 1 persoon gebruikt worden. Als u meerdere kaarten bestelt, ontvangt u meerdere PDF documenten.


Kan ik ook aan de zaal een kaartje kopen?

Bij voorkeur koopt u kaarten online; dit bespaart veel tijd bij de ingang, het is de goedkoopste optie en u bent verzekerd van een kaart. Resterende kaarten aan de zaal kosten € 15,- en zijn alleen contant te betalen, pinnen aan de zaal is niet mogelijk.


☞ Kan ik vaste plaatsen reserveren?

U kunt geen vaste plaatsen reserveren. De zaal is open vanaf een half uur voor aanvang; hoe eerder u aanwezig bent, des te meer plaatskeuze u heeft.


Wanneer is het concert afgelopen?

Het concert (met korte pauze) duurt tot ongeveer 22.00 uur. Na afloop is er de mogelijkheid (vrijblijvend en tegen een vriendelijke prijs) een drankje te nuttigen en na te praten met de musici.


Wat zijn de parkeermogelijkheden in de buurt van de Lutherse Kerk?

De dichtstbijzijnde parkeergarage is Raaks, Zijlvest 45, 2011 Haarlem.


Hoe bereik ik de Lutherse Kerk met het Openbaar Vervoer?

Vanaf station Haarlem kunt u met buslijn 2, 3 of 73. Uitstappen halte Nassaulaan, (150 m) lopen via de Magdalenastraat naar de Witte Herenstraat nr 22.
Voor andere vervoersmogelijkheden zie: 9292 reist met je mee


☞ Op de flyer/het affiche staat een toegangsprijs van €10,- vermeld, maar ik betaal online €10,84. Hoe kan dat?

De website Eventbrite rekent kosten voor het aanmaken en verkopen van de toegangskaart(en). Omdat de entreeprijs voor dit concert zo laag mogelijk is gehouden, zijn ook de verwerkingskosten laag (0,84 per kaart) en worden deze aan de koper doorberekend.

☞ Na het bestellen van kaarten op de website van Eventbrite wordt er bij de registratie een bedrijfsnaam-/adres en BTW nummer gevraagd, maar ik bestel als persoon. Hoe kan ik dit wijzigen?

Bij de registratie op de website Eventbrite staat standaard "Registreren als een bedrijf" geselecteerd. U kunt dit aanklikken en veranderen naar "Registreren als een persoon".

☞ Ik heb (een) kaart(en) gekocht maar ben ziek/verhinderd, kan ik mijn bestelling ongedaan maken?

Helaas is het niet mogelijk om voor dit concert een 'restitutie' verzoek te doen.


☞ Mijn vraag staat hier niet bij, met wie kan ik contact opnemen?

U kunt contact opnemen via de knop "Contact Opnemen" onderaan deze pagina, of door een email te sturen naar info@haarlem.lipkind.org

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lutherse Kerk – Haarlem

Witte Herenstraat 22

2011 NV Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen