€ 0 – € 120

Stress? Burn-out? Laten we praten.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Blue Point

Filip Williotstraat 9

Antwerpen - Berchem

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben jij als HR verantwoordelijke begaan met het welzijn en de levenskwaliteit van je collega’s? Of ben je als preventieadviseur op zoek naar een effectieve, bijzondere en betrokken methode om je medewerkers bewust te maken van stress en burn-out?

RiseSmart en A Hermes+ hebben hun expertise gebundeld in een innovatief en educatief programma.

Bekijk hier alvast een voorsmaakje:

Teaser stress/burn-out conferentie

Programma

  • Ontvangst vanaf 9u30
  • Theater "Stress!? Wat zei je?"
  • Ludo-pedagogische workshop
  • Interactieve conferentie
  • Lunch & Networking vanaf 13:00Over de organisatoren.

RiseSmart is algemeen erkend als excellence center voor diensten op het vlak van loopbaanbeheer: loopbaantransitie en -ontwikkeling, begeleiding bij change, leadership & self-leadership en helpt u het volle potentieel van uw talent te ontdekken, te ontwikkelen en in te zetten. We gaan op zoek naar de beste”fit” tussen organisatorische doelstellingen en individuele ambities. Veerkracht en (zelf-)leiderschap vormen de basis van onze talentgerichte werkwijze. Als lid van Federgon zijn zij een van de drijvende krachten van de oprichting van het platform "Well-being". Tevens zijn zij lid van het Q*for-netwerk, telt de organisatie meer dan 180 consultants verspreid 30 verschillende kantoren.

A Hermes+ is een netwerk van trainers, facilitatoren, theatermakers, videasten, digitale nerds … Al meer dan 25 jaar staan we ten dienste van jou en jouw leer- en communicatieprojecten. Wij zijn ervan overtuigd dat je nooit stopt met leren én dat je het beste leert op een activerende, (inter)actieve én ludieke manier. We zijn steeds op zoek naar de juiste methode(n) om het leerproces zo efficiënt en engagerend mogelijk te doen verlopen. Jij als lerende en jouw leerproces staat voor ons centraal.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Blue Point

Filip Williotstraat 9

Antwerpen - Berchem

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen