€ 0 – € 120

Stress? Burn-out? Laten we praten.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

RiseSmart Limburg - Leuven

Diestsevest 14

Leuven

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben jij als HR verantwoordelijke begaan met het welzijn en de levenskwaliteit van je collega’s? Of ben je als preventieadviseur op zoek naar een effectieve, bijzondere en betrokken methode om je medewerkers bewust te maken van stress en burn-out?

RiseSmart, A Hermes+ en Now.be hebben hun expertise gebundeld in een innovatief en educatief programma.

Bekijk hier alvast een voorsmaakje:

Teaser stress/burn-out conferentie

Programma

  • Ontvangst vanaf 9u30
  • Theater "Stress!? Wat zei je?"
  • Ludo-pedagogische workshop
  • Interactieve conferentie
  • Lunch & Networking vanaf 13:00Over de organisatoren.

RiseSmart is algemeen erkend als excellence center voor diensten op het vlak van loopbaanbeheer: loopbaantransitie en -ontwikkeling, begeleiding bij change, leadership & self-leadership en helpt u het volle potentieel van uw talent te ontdekken, te ontwikkelen en in te zetten. We gaan op zoek naar de beste”fit” tussen organisatorische doelstellingen en individuele ambities. Veerkracht en (zelf-)leiderschap vormen de basis van onze talentgerichte werkwijze. Als lid van Federgon zijn zij een van de drijvende krachten van de oprichting van het platform "Well-being". Tevens zijn zij lid van het Q*for-netwerk, telt de organisatie meer dan 180 consultants verspreid 30 verschillende kantoren.

Al 25 jaar vormen NOW.be en A Hermes+ een netwerk van trainers, facilitatoren, theatermakers, videasten, digitale nerds … Wij adviseren onze klanten in hun diverse aanpak van leren, ontwikkelen van vaardigheden en het animeren van events. Wij zijn ervan overtuigd dat je nooit stopt met leren én dat je het beste leert op een activerende, (inter)actieve en ludieke manier.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

RiseSmart Limburg - Leuven

Diestsevest 14

Leuven

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen