€ 18,77

Stenzel & Kivits – The best of 20 years!

16+

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cultuurkoepel Heiloo

Kennemerstraatweg 464

1851NG Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Muzikale cabareteske show.

Over dit evenement

Worldfamous tenor Stenzel en meesterpianist Kivits brengen the best of 20 years theatrale concerten: muzikaal, absurd, snel, geraffineerd en geweldig komisch.

Het internationaal gerenommeerde duo versmelt comedy en klassieke muziek op een heerlijke manier. Het begon op 14 november 1999. Toen stonden de heren Stenzel & Kivits voor het eerst samen op het podium van theatercafé Kraaij en Balder in Eindhoven. Inmiddels, ongeveer 1400 optredens in 10 verschillende landen verder, vieren de heren Tiny van den Eijnden (Stenzel) en Wilbert Kivits (Kivits) hun 20 jarig jubileum en zijn ze te zien in de Koepel.

De allerbeste capriolen uit de afgelopen 20 jaar zijn samengebracht in deze jubileumshow. Onder, naast, op en met hun piano laten ze niets aan het toeval over om het publiek op het verkeerde been te zetten. Met hun creatieve geest, muzikale kwaliteiten en een gezonde dosis droge humor zijn ongewone improvisaties en persiflages op klassieke thema’s niet te vermijden. Soms dwalen ze zelfs af naar de folklore of jazz. In alle toonaarden gaan STENZEL & KIVITS virtuoos en humoristisch het gevecht aan. Met als enig doel: een perfect concert, een bruisende show.

Een komische voorstelling vol muzikaal en fysiek stuntwerk dat een breed publiek aan zal spreken.

Uit de internationale pers: ‘Je komt ogen tekort’, ‘Muzikale briljante onzin’, ‘Ze halen alles uit de kast’, ‘Een tocht van honderden humoristische vondsten’, ‘Geweldig! Ze kunnen het publiek meesterlijk bespelen’.

Op naar de volgende 20 jaar!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cultuurkoepel Heiloo

Kennemerstraatweg 464

1851NG Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen