Stef Kamil Carlens + Catbug

Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cactus Club

Magdalenastraat 27

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Nieuw album 'Making Sense Of Infinity' (Pias)

Over dit evenement

Stef Kamil Carlens

Stef Kamil Carlens zat niet stil na zijn doorbraak met dEUS in de jaren ’90. Met Moondog Jr. en Zita Swoon bracht hij twaalf albums uit en speelde hij honderden concerten doorheen Europa. Daarnaast is Carlens ook beeldend kunstenaar, componist van film- en theatermuziek, producer en maker van een aantal eigenzinnige voorstellingen met Zita Swoon Group. Met ‘Stuck In The Status Quo’ maakte Stef Kamil Carlens in 2017 zijn rentree in het popcircuit, een terugkeer naar de pure muzikale schoonheid die we kennen van het Zita Swoon oeuvre.

Twee jaar later is het tijd voor een tweede soloplaat. Het vervolg op ‘Stuck In The Status Quo’ komt er in het najaar van 2019, vergezeld van een clubtour door Vlaanderen waarbij hij ook Cactus Club aandoet. Op het podium, met Maarten Moesen op drums, Nicolas Rombouts op contrabas, Nel Ponsaers op keys en Alma Auer op harp, brengt Stef Kamil Carlens nieuw en oud werk uit zijn uitgebreide repertoire, reikend van melancholisch tot super funky!

Catbug

Onder nom de plume Catbug schrijft de vijfentwintigjarige Paulien Rondou uit Antwerpen pure, intimistische liedjes over onder andere de natuur, haar liefde voor katten, de boerderij waar ze woont en rare internetfilmpjes. Met enkel gitaar en stem wist ze de jury van het Antwerpse concours ‘De Zes’ te overtuigen en sinds haar debuut ‘Universe’ gingen ook onder andere Radio 1 en Indiestyle voor de bijl.

‘Universe’ is een ode aan leegte en eenzaamheid en gaat over één worden met de natuur en dromen over berglandschappen. Het is tevens niet zomaar een plaat, de elf intieme slaapkameropnames zijn een verhaal, een reis doorheen Catbug’s artistieke spinsels van de voorbije jaren. Denk aan dierendromen en meditatieve films zoals ‘Old Joy’ van regisseur Kelly Reichardt en ‘Cemetary of Splendor’ van Apichatpong Weerasethakul en je waant je meteen op planeet Catbug.

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Cactus Club

Magdalenastraat 27

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen