US$ 149

Social Media Masterclass (Nederlands)

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ananda Wellness & Retreat Conference Center

Villapark Fontein

Banda Abou

Curaçao

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

LANGUAGE: DUTCH

FOR THE SOCIAL MEDIA MASTERCLASS ENGLISH PLEASE CLICK HERE

VOOR WIE?

Iedereen die Social Media professioneel in wil zetten tijdens communiceren en samenwerken. Bijvoorbeeld: Marketing en Sales medewerkers die meer willen verkopen en ondernemers die het willen gebruiken voor het promoten van zichzelf of hun bedrijf. Maar ook medewerkers van bedrijven die het in willen zetten om het aantal e-mails en meetings te verminderen zijn erg blij met deze sessie. De bevlogen en inspirerende manier waarop Erik Jan u meeneemt in zijn masterclass zult u niet snel vergeten. Er is na afloop ruimte om vragen te stellen die specifiek betrekking hebben op uw organisatie.

WAT LEERT U?

Dit is geen training waar u leert twitteren, Facebooken en LinkedIN-en, want dat kunt u zelf op YouTube vinden. Wel een praktische benadering over strategie en uitvoering. Over resultaten behalen. De inhoud bestaat onder andere uit:

 • Aandacht voor uw eigen leerdoel!
 • INSPIRATIE!
 • Dat 'Sociale' Media eigenlijk niet bestaan.
 • Succesvol zijn met Social Media.
 • Wie uw doelgroep is.
 • Leads genereren!
 • Hoe klant contact?
 • Welk platform?
 • Inzien welke trends er spelen.
 • Hoe meet je resultaten.
 • Hoe beperkt u het aantal e-mails en meetings met minimaal 50%
 • Laatste Social Media ontwikkelingen.
 • Inspirerende voorbeelden van Social Media campagnes bedacht door Erik Jan.

UNIEK in deze masterclass. Aandacht voor uw persoonlijke leerdoel! Nadat u ticket(s) heeft besteld krijgt u de mogelijkheid om 1 leerdoel kenbaar te maken aan Erik Jan. Omdat deze sessie gegeven wordt aan een kleine groep personen wordt uw inbreng verwerkt in de inhoud van deze masterclass! Heeft u specifieke vragen over social media advertising, dan kan Erik Jan daar uiteraard ook op ingaan. Hij heeft hier internationaal veel ervaring mee opgedaan.WAT MAAK DEZE MASTERCLASS UNIEK?

Erik Jan maakt iedere masterclass op maat voor het publiek. Social Media Masterclasses bestaan vaak alleen uit zenden door de docent. Iets dat best vreemd is omdat Social Media juist de mogelijkheid geeft tot dialoog. Dat maakt deze masterclass tot een unieke ervaring. De mailtjes met leerdoelen van de deelnemers die Erik Jan van tevoren ontvangt vormen deze masterclass. Daarom is het enthousiasme van deelnemers ook zo groot, ze kunnen er direct na de masterclass mee aan de slag en leren van elkaar.

Erik Jan heeft zeer grote toonaangevende Social Media initiatieven neergezet. Hij was zelfs betrokken bij de start van KLM op Twitter (dat leest u ook in zijn boek dat u na deze masterclass gesigneerd ontvangt). Hij spreekt dus uit ervaring en heeft alles daadwerkelijk ook zelf bedacht en ingericht. Daarom kan er zowel over strategie als uitvoering worden gesproken. Wel zo prettig wanneer u het succesvol wilt toepassen!


OVERIGE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands. Hieronder vind u overige informatie over de locatie en een overzicht van alle sessies die Erik Jan in Curacao orgnaniseert. Komt u tijdens meerdere sessies dan zal er gezorgd worden voor een snack tussen de sessies door. Vanzelfsprekend krijgt u per bestelde ticket een gesigneerd exemplaar van Erik Jan's boek Reset!

De sessies vinden plaats in het airconditioned theater van het geweldig mooie Ananda Welness Retreat & Conference Center. Per sessie is een een kleine groep mensen dus veel ruimte om van elkaar te leren. Daarmee is het aantal plaatsen dat beschikbaar is beperkt. Uiteraard is er voor en na de sessies gezorgd voor een mogelijkheid tot netwerken met elkaar en is er koffie, thee en detox/infused water beschikbaar. Mocht u meerdere sessies bijwonen dan is er ook een snack beschikbaar.


OVER TICKETS DIE U KOOPT

 • Er wordt geen restitutie voor tickets verleent, nadat u ze heeft aangeschaft.
 • Neem uw ticket mee naar het evenement op papier of via uw smartphone
 • U kunt zoveel tickets bestellen als u wilt en ze hoeven niet allemaal op naam te staan, dit is ideaal wanneer u er nu een aantal wilt kopen voor uw team of later als cadeau wilt weggeven.
 • Tickets kunnen maar 1 keer worden gebruikt, tickets worden namelijk bij binnenkomst gescand.
 • Let goed op voor welke datum en voor welk tijdstip uw ticket geldt.


Over Erik Jan Koedijk

Erik Jan Koedijk komt terug naar Curaçao! Anderhalf jaar geleden organiseerde hij met Henkjan Smits de bekende Business X-Factor workshops. Van 11 tot en met 14 september 2017 introduceert hij in het Ananda Wellness Retreat and Conference Center op Curaçao zijn boek RESET!. Zijn boek heeft recentelijk wekenlang op de nummer 1 positie van managementboek gestaan in Nederland. Daarnaast komt hij Social Media Masterclasses en inspiratiesessies over Cybersecurity organiseren. Iedere deelnemer krijgt na de sessie een gesigneerde versie van het boek Reset!

Erik Jan Koedijk komt naar Curacao

Erik Jan ging online in 1991/1992. Zijn eerste baan kreeg hij in 1992. Men noemde hem 'mr. Internet'. Waar niemand zich nog bezighield met Internet, was het al zijn wereld. Hij was één van de jongste country managers binnen Nokia Enterprise Solutions (het organisatie onderdeel dat security (firewalls), mobility (smartphones) en software (apps zoals push e-mail) op de markt bracht. Later was hij verantwoordelijk voor EMEA partner marketing. Hij vestigde record na record in zijn loopbaan bij Nokia. Een toonaangevend beursconcept, succesvolle uitgerolde strategie in Second Life, een uitgekiende Europese partnerstrategie en al in 2004 internationale Social Media campagnes en twee jaar lang een Nokia Circle of Excellence sales award.

Ook voor zijn loopbaan bij Nokia brak hij records met het veiliger maken van scholen en bedrijven tijdens de 'eerste aansluiting' op het Internet (1998 tot 2002). Hij was general manager Benelux bij SurfControl en beveiligde kinderen en werknemers voor de gevaren en de donkere kanten van het Internet op school en op de werkvloer.

Hij weet mensen voor zich te winnen en zet mensen en organisaties in beweging. Hij is dit jaar 10 jaar eigen ondernemer en is nog steeds betrokken bij toonaangevende en onderscheidende projecten in zijn rol als management en organisatie adviseur en keynote spreker. Hij heeft in deze 10 jaar meer dan 100 organisaties ondersteund. Zo haalde hij in 2015 voor de Baak Ricardo Semler naar Nederland en bedacht hij het concept ‘Ricardo Semler and friends’. Een doorslaand succes, door ruim 1500 mensen bezocht en geprezen door Semler zelf. Hij bedacht een strategie om alleen via Twitter en Facebook voor bijna 300.000 euro aan ticketsales te realiseren.

Het is zijn passie om mensen, kennis en techniek bij elkaar te brengen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ananda Wellness & Retreat Conference Center

Villapark Fontein

Banda Abou

Curaçao

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen