Shine met je Headless Frontend

Venster Acties

Shine met je Headless Frontend

Een exclusief evenement over de kracht van Headless en hoe dit jouw klantbeleving en organisatie naar een hoger niveau tilt.

Door Jolanda Klabbers

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 1 jun. 2023 15:00 - 19:30 CEST

Locatie

Metal Cathedral 20 Rijksstraatweg 3545 NA Utrecht Netherlands

Over dit evenement

Maak met jouw Front-end écht verbinding met je doelgroep. Aan de hand van klantcases nemen inspirerende sprekers je mee in de voordelen van Headless. Hoe wordt een futureproof front-end gecreëerd? Hoe verhoog je Customer engagement? Hoe kan een headless front-end je kosten verlagen en je conversie verhogen? Wat zijn de nieuwste technieken? Dit evenement biedt je de nodige kennis en inspiratie voor jouw online omgeving. Daarnaast is er een interactieve verdieping in diverse onderwerpen, zoals UX Design, mobile first, imposante architectuur en performance.

De unieke omgeving van de Metaal Kathedraal biedt podium aan dit inspirerende evenement. Tijdens de hoogwaardige culinaire invulling van restaurant Kasvio bieden wij ruime gelegenheid om te netwerken met vakgenoten uit onder andere de bouw-, retail-, fashion- en home&living branche en ervaringsdeskundigen uit het vakgebied.

Keynotes

Enkele grote namen in de e-commerce branche nemen je mee in het verhaal achter het nieuwe Headless design van hun e-commerce platform. Ze vertellen welke hobbels ze zijn tegengekomen en welke resultaten het nieuwe platform hen brengt.

De kracht van Headless

Heiko Beereboom - Managing Director van Touchwonders - vertelt als dé Front-end en PWA specialist van Nederland wat een Headless Front-end nou echt kan doen voor jouw organisatie. Daarnaast geeft hij een korte inkijk in hoe Touchwonders de eerste in Nederland was die een PWA op toegankelijke wijze naar de appstore bracht en wat dit voor meerwaarde heeft.

Hoe boost je je merkbeleving door een sterk User Experience Design?

Bram Birkhoff - Oprichter van Blindspot Digital Agency - zit regelmatig om tafel met directeurs en e-commerce managers van grote e-commerce merken en weet als geen ander te vertellen hoe een sterk User Experience Design in combinatie met een headless front-end bijdraagt aan een optimale merkbeleving en daarmee een hogere conversie, meer traffic en een grotere klantloyaliteit.

De toekomst van het CMS; is jouw organisatie futureproof?

Sebastiaan van Bergen - Partner Success Manager bij Storyblok - komt speciaal voor dit event naar Nederland met een verhaal over de toekomst van Content Management Systemen en hoe je middels een CMS aan de hoge klantverwachtingen van tegenwoordig kunt voldoen.

Programma

  • 15.00 - 15.30 uur Ontvangst in de Metaal Kathedraal
  • 15.30 - 16.30 uur Diverse keynote sprekers geven een diep inzicht in de kracht van Headless;
  • 16.30 - 16.45 uur Pauze met culinaire invulling;
  • 16.45 - 17.45 uur Interactieve roundtable sessies, waarin specialisten een dieper inzicht geven in de onderwerpen, met veel ruimte voor interactie;
  • 17.45 - 19.30 uur Borrel en zomers diner in bijzondere setting, waarbij ruimschoots gelegenheid is om te spreken met vakgenoten.

*Dit evenement wordt georganiseerd voor een selecte groep genodigden en is uitgesloten voor tech vendors en agencies.

Over de organisator

Georganiseerd door
Jolanda Klabbers