Sabbatschool en eredienst ZDA Rotterdam-Zuid

Sabbatschool en eredienst ZDA Rotterdam-Zuid

Venster Acties en details

Gratis

U bent van harte welkom op sabbat bij de sabbatschool en eredienst van ZDA Rotterdam-Zuid

Over dit evenement

U bent van harte welkom op sabbatochtend bij de sabbatschool en eredienst van ZDA Rotterdam-Zuid Start: 09:45uur einde: 12:45 uur.

Welkom

Wij zijn blij dat u zich wil aanmelden voor een bezoek en om deel te nemen aan de sabbatschool en aansluitend de eredienst.

Met inachtneming van het advies van de Nederlandse Unie die in lijn staat met het advies dat door het CIO voor de kerken is afgegeven kunnen 50 bezoekers de dienst bijwonen. Indien het evenement volgeboekt is, wordt u verzocht de dienst bij te wonen via onze YouTube kanaal ZDA Rotterdam-Zuid.

Blijf de basisregels volgen om de verspreiding van het virus te beperken tijdens uw bezoek in de kerk. Hoe beter we dit met elkaar doen, hoe minder beperkende maatregelen er nodig zijn. Blijf de basisregels volgen. Mensen kunnen elkaar dan nog steeds besmetten.

*Was vaak je handen. *Hoest en nies in je elleboog.

*Houd 1,5 meter afstand, en schud geen handen.

*Draag een mondkapje als u zich verplaatst door het gebouw.

*Heeft u klachten? Blijf thuis en laat u direct testen, ook als u gevaccineerd bent.

Reserveren

Aanmelden is noodzakelijk om zeker te zijn van een zitplaats tijdens onze kerkdienst. Kinderen onder de 13 jaar hoeven niet aangemeld te worden.

Parkeren

Aan de achterkant van het kerkgebouw is de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein. Parkeervak met het witte kruis is gereserveerd voor de spreker. Indien er geen parkeerplek meer vrij is, houdt er dan rekening mee dat het betaald parkeren is in de directe omgeving van de kerk, zonecode 202.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via het e-mailadres info@zdarotterdamzuid.nl