Gratis

Meerdere data

Rondleiding Hout- en Meubileringscollege Rotterdam| Diverse datums

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hout- en Meubileringscollege (HMC)

10 Erasmuspad

3052 KP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Rondleiding Hout- en Meubileringscollege langs al onze opleidingen (interieur, meubel, techniek en design).

Over dit evenement

Neem een kijkje in onze school en loop langs al onze opleidingen uit de richtingen interieur, meubel, techniek en design. Zo stap je bijvoorbeeld het lokaal binnen waar hard wordt gewerkt aan het maken van schepen, maar ook de werkplaats van interieurvakmannen waar vloeren worden gelegd en het lokaal waar onze interieur-studenten bezig zijn met het schetsen van hun droomhuis. Ook zie je de nieuwste technologieën in werking in ons HMC-lab. De rondleider vertelt je van alles over de opleidingen, maar ook de studenten zijn aan het woord. Overweeg je om bij ons te gaan studeren? Dan is dit een absolute aanrader om de sfeer te proeven!

Coronamaatregelen

De rondleiding wordt gegeven in kleine groepjes. Om deze reden mag je als geïnteresseerde leerling maximaal een ouder/verzorger meenemen. Daarnaast is een mondkapje verplicht. Wij verzoeken je om deze mee te nemen. Ook verzoeken we je om je af te melden bij Corona-achtige klachten.

Belangrijk

Om deel te nemen schrijft uitsluitend de geïnteresseerde leerling zich in via dit systeem. De ouder/verzorger hoeft zich dus niet in te schrijven.

Delen met vrienden

Locatie

Hout- en Meubileringscollege (HMC)

10 Erasmuspad

3052 KP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen