US$ 99

Meerdere data

Reset the workplace (Nederlands)

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ananda Wellness & Retreat Conference Center

Villapark Fontein

Banda Abou

Curaçao

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Reset je werkplek is een inspirerende sessie (inclusief gratis gesigneerd RESET! boek) voor alle werknemers en ondernemers op Curacao! Wat verandert er allemaal in de wereld en de werkomgeving, wat betekent dit voor u en wat zijn uw kansen.

LANGUAGE: DUTCH

FOR THE RESET THE WORKPLACE IN ENGLISH PLEASE CLICK HERE

WAT LEERT U?

Het roer moet om! Onderneemt u geen actie en gaat u niet terug naar de basis dan is de kans dat uw business overleeft erg klein. Of u nu een kleine ondernemer bent of een grote corporate, dit geldt voor iedereen. Erik Jan geeft u een dosis inspratie en na afloop van de sessie een gesigneerd examplaar van zijn bestseller boek Reset!


 • Hoe inspiratie en motivatie helpt bij het stimuleren van bevlogenheid en hoe dat leidt dat tot werkplezier.
 • Hoe u bestaande werknemers en klanten het naar hun zin maakt en zo ook gemakkelijk nieuwe klanten binnenhaalt.
 • Hoe u anders kunt luisteren naar elkaar om zo efficienter en met meer plezier samen te werken.
 • Hoe u stress in de prive sfeer en werksfeer direct kunt verminderen en zo de kans op uitval (ziekte) beperkt.
 • Hoe u uw werkomgeving aandacht geeft.
 • Hoe u de menselijke maat bewaakt binnen deze digitale wereld.
 • Hoe belangrijk ICT is binnen het samenwerken en hoe u daar als 'niet techneut' mee om kunt gaan.
 • Hoe u uw eigen WHY maakt en meet of er bij u sprake is van werkgeluk.
 • Hoe u morgen een betere versie maakt van uzelf!
 • Alles over een digitale detox.
 • Concrete tips om van veranderen een feestje te maken.
 • Inspirerende voorbeelden die u kunt gebruiken.


Minister Hennis

Erik Jan reikt hier zijn boek Reset! uit aan minister Hennis-Plasschaert

In februari bracht Erik Jan het boek Reset! uit. Het boek stond in Nederland drie maanden na het verschijnen wekenlang op de nummer 1 positie als best gelezen boek door medewerkers en managers. Het boek krijgt lovende recensies en helpt mensen om in beweging te komen. Ook mocht Erik Jan zijn boek uitreiken aan vele bekende mensen waaronder minister Hennis.


WAT MAAKT DEZE SESSIE INCL. TRENDS 2020 UNIEK?

Erik Jan zoomt in op trends in de wereld, dichtbij en verder weg. Nieuwe manieren om sales & marketing te automatiseren, medewerkers en klanten blij te maken en voor u te behouden. En ook aandacht voor de bizarre meeting en e-mailcultuur die wij als mensen hebben bedacht. En uiteraard, een oplossing om ervan af te komen!

De reden dat hij het trends 2020 noemt en niet trends 2040 is dat we sneller zouden moeten willen digitaliseren maar wel met de menselijke maat. We zouden ons bang kunnen laten maken door alle gepresenteerde trends om ons heen zoals dat bepaalde beroepen verdwijnen, we wapens kunnen printen met 4D printers, maar daarmee lossen we niet mee op dat uzelf het roer om gooit.

Niemand kan exact voorspellen hoe we over 20 jaar werken en leven, maar één ding is zeker: onze wereld verandert sneller dan we kunnen bijhouden. Dat is geen bedreiging, maar biedt juist kansen. Erik Jan biedt met deze presentatie een mogelijkheid om u binnen enkele uren die kansen te laten ontdekken. Door u aan het einde van de sessie het boek Reset! mee te geven, wordt u direct geactiveerd en gemotiveerd om de elementen die u aanspreken toe te passen. U start dus direct met de start aan een betere versie van uzelf, iets dat uw prive omgeving en zakelijke omgeving op prijs zal stellen. Erik Jan spreekt uit eigen ervaring. Hij is heel open over de weg die hij de afgelopen jaren heeft bewandeld om zijn communicatie en verbinding met anderen te verbeteren.

Want zeg nu zelf... zou het niet geweldig zijn wanneer u niet pas in beweging komt als de alarmbellen afgaan, maar zelf aan het roer staat? Als u uw organisatie zo kunt inrichten dat mensen ondersteund worden om in beweging te komen? En u zichzelf als een vis in het water voelt in deze turbulente tijden?


Erik Jan Koedijk in Ananda theater

Erik Jan verleden jaar in Curacao tijdens de succesvolle Social Media Workshops

Erik Jan was een jaar geleden in Curacao om diverse Social Media en management trainingen te geven, samen met Henkjan Smits. Er werd toen heel positief gereageerd op de interactieve Quiz. Uiteraard neemt Erik Jan wederom zijn interactieve Quiz mee en is er op 11 september per sessie één winnaar die gratis deel mag nemen aan de Social Media Masterclass in diezelfde week!


OVERIGE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands. Hieronder vindt u overige informatie over de locatie en een overzicht van alle sessies die Erik Jan deze week in Curacao orgnaniseert. Komt u tijdens meerdere sessies dan zal er gezorgd worden voor een snack tussen de sessies door. Vanzelfsprekend krijgt u per bestelde ticket een gesigneerd exemplaar van Erik Jan's boek Reset!

De sessies vinden plaats in het airconditioned theater van het geweldig mooie Ananda Welness Retreat & Conference Center. Per sessie is een een kleine groep mensen dus veel ruimte om van elkaar te leren. Daarmee is het aantal plaatsen dat beschikbaar is beperkt. Uiteraard is er voor en na de sessies gezorgd voor een mogelijkheid tot netwerken met elkaar en is er koffie, thee en detox/infused water beschikbaar.


Martin Hersman leest Reset het boek

Topsporter Martin Hersman leest Reset! het boek en werd ook geinterviewd door Erik Jan


OVER TICKETS DIE U KOOPT

 • Er wordt geen restitutie voor tickets verleent, nadat u ze heeft aangeschaft.
 • Neem uw ticket mee naar het evenement op papier of via uw smartphone
 • U kunt zoveel tickets bestellen als u wilt en ze hoeven niet allemaal op naam te staan, dit is ideaal wanneer u er nu een aantal wilt kopen voor uw team of later als cadeau wilt weggeven.
 • Tickets kunnen maar 1 keer worden gebruikt, tickets worden namelijk bij binnenkomst gescand.
 • Let goed op voor welke datum en voor welk tijdstip uw ticket geldt.


Over Erik Jan Koedijk

Erik Jan Koedijk komt terug naar Curaçao! Anderhalf jaar geleden organiseerde hij met Henkjan Smits de bekende Business X-Factor workshops. Van 11 tot en met 14 september 2017 introduceert hij in het Ananda Wellness Retreat and Conference Centre op Curaçao zijn boek RESET!. Zijn boek heeft recentelijk wekenlang op de nummer 1 positie van managementboek gestaan in Nederland. Daarnaast komt hij Social Media Masterclasses en inspiratiesessies over Cybersecurity organiseren. Iedere deelnemer krijgt na de sessie een gesigneerde versie van het boek Reset!

Erik Jan Koedijk komt naar CuracaoErik Jan ging online in 1991/1992. Zijn eerste baan kreeg hij in 1992. Men noemde hem 'mr. Internet'. Waar niemand zich nog bezighield met Internet, was het al zijn wereld. Hij was één van de jongste country managers binnen Nokia Enterprise Solutions (het organisatie onderdeel dat security (firewalls), mobility (smartphones) en software (apps zoals push e-mail) op de markt bracht. Later was hij verantwoordelijk voor EMEA partner marketing. Hij vestigde record na record in zijn loopbaan bij Nokia. Een toonaangevend beursconcept, succesvolle uitgerolde strategie in Second Life, een uitgekiende Europese partnerstrategie en al in 2004 internationale Social Media campagnes en twee jaar lang een Nokia Circle of Excellence sales award.

Ook voor zijn loopbaan bij Nokia brak hij records met het veiliger maken van scholen en bedrijven tijdens de 'eerste aansluiting' op het Internet (1998 tot 2002). Hij was general manager Benelux bij SurfControl en beveiligde kinderen en werknemers voor de gevaren en de donkere kanten van het Internet op school en op de werkvloer.

Hij weet mensen voor zich te winnen en zet mensen en organisaties in beweging. Hij is dit jaar 10 jaar eigen ondernemer en is nog steeds betrokken bij toonaangevende en onderscheidende projecten in zijn rol als management en organisatie adviseur en keynote spreker. Hij heeft in deze 10 jaar meer dan 100 organisaties ondersteund. Zo haalde hij in 2015 voor de Baak Ricardo Semler naar Nederland en bedacht hij het concept ‘Ricardo Semler and friends’. Een doorslaand succes, door ruim 1500 mensen bezocht en geprezen door Semler zelf. Hij bedacht een strategie om alleen via Twitter en Facebook voor bijna 300.000 euro aan ticketsales te realiseren.

Het is zijn passie om mensen, kennis en techniek bij elkaar te brengen.

Delen met vrienden

Locatie

Ananda Wellness & Retreat Conference Center

Villapark Fontein

Banda Abou

Curaçao

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen