Gratis

Red Bull Study Club Utrecht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Winkel van Sinkel

158 Oudegracht

3511 AZ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Inspirerende locatie om te studeren? Dat is Red Bull Study Club. Van 28 t/m 31 oktober is de Winkel van Sinkel omgebouwd tot studieomgeving.

Over dit evenement

De Winkel van Sinkel in Utrecht is in de tentamenperiode van 27 t/m 31 oktober 2019 omgetoverd tot de perfecte studieomgeving: Red Bull Study Club. Je hebt een perfecte spot om te studeren. Gezonde snacks, Red Bull, water en toegang tot alle activiteiten zijn inbegrepen.

Iedere dag is de Study Club geopend van 08:00 – 00:00, de dagen worden opgesplitst in 2 shifts (08.00 tot 18.00 uur en 18.00 tot 00:00 uur). Je kan maximaal 2 shifts per persoon claimen. Reserveer alvast je studieplek door nu je ticket te claimen via 'Registreer'.

Als je komt studeren bij Red Bull Study Club krijg je op locatie een bandje voor gratis toegang tot de Red Bull Study Club x Happy Feelings afterparty op 8 november in de Winkel van Sinkel. Kunnen jouw vrienden niet studeren in de Red Bull Study Club? Niet getreurd, zij kunnen een kaartje kopen: www.happyfeelings.eu

VOORWAARDEN:

  • Je kan alleen tickets voor jezelf claimen.
  • Je kan maximaal 2 shifts claimen binnen de 4 dagen.
  • Ben je na 90 minuten na de start van je shift nog niet binnen in de Red Bull Study Club, dan vervalt je ticket. Zorg er dus voor dat je voor 10:00 of 19:30 binnen bent, afhankelijk van je shift.
  • Als alle tickets gereserveerd zijn, dan kan je het aan de deur proberen tijdens de Red Bull Study Club zelf. 25% van de tickets wordt namelijk niet via Eventbrite aangeboden en is voor vrije inloop beschikbaar.
  • Kom je na 10:00 uur of 19:30 uur? Dat mag natuurlijk! Maar dan kan het zijn dat je plekje is vergeven.
  • Als je komt studeren bij Red Bull Study Club krijg je een bandje voor gratis toegang tot de Red Bull Study Club x Happy Feelings afterparty op 8 november. Kunnen jouw vrienden niet studeren in de Red Bull Study Club? Koop dan hier losse tickets: www.happyfeelings.eu
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Winkel van Sinkel

158 Oudegracht

3511 AZ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen