Re-integratie door middel van ondernemerschap

Re-integratie door middel van ondernemerschap

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

LocHal Tilburg - Seats2Meet

Burgemeester Brokxlaan 1000

5041 SG Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Ontdek op 15 september hoe ondernemerschap een rol kan spelen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vergeet niet te registreren!

Over dit evenement

  • Topsprekers Annemarie van Gaal en Richard van Kray
  • Leer over talenten, succes, menselijke interactie, ondernemerschap en mensgerichtheid
  • Netwerken met collega's van UWV en gemeenten, ondernemers en gelijkgezinden
  • Locatie: de LocHal in Tilburg (World Building of the Year award)

Wees welkom op hét evenement van het jaar, waarbij niemand minder dan Annemarie van Gaal en Richard van Kray het woord nemen over de rol van ondernemerschap voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij vinden het belangrijk om inzicht te geven in de mogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door middel van het ondernemerschap. Extra leuk is dan ook dat de hapjes en drankjes worden aangeboden door enthousiaste deelnemers die we vanuit Solvid Ondernemen hebben mogen begeleiden in hun weg naar succesvol ondernemerschap.

Het programma

13u00 - 13u30: Inloop

13u30 - 13u45: Introductie Pedro van Helden

13u45 - 14u45: Masterclass Annemarie van Gaal

14u45 - 15u15: Pauze

15u15 - 16u00: Presentatie klantverhalen

16u00 - 16u30: Pauze

16u30 - 17u30: Masterclass Richard van Kray

17u30 - 18u30: Netwerkmogelijkheid

Wil jij deze onvergetelijke middag dus niet missen? Registreer gratis!

Sta jij te popelen om deze middag mee te maken, maar je wilt niet alleen komen?

Geen nood, neem gerust een collega, vriend(in) of familielid mee. Registreer deze persoon dan ook.

Let op, vol is vol. Bij reserveren verwachten we dat je ook echt komt, anders kunnen we iemand anders blij maken.

Afbeelding van Re-integratie door middel van ondernemerschap

Over de sprekers

Annemarie van Gaal is ondernemer, investeerder, columnist en tv persoonlijkheid. Haar ondernemerscarrière begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In Nederland werd ze vooral bekend door haar inzet voor bewustwording in financiële zaken. Daarnaast is ze investeerder in verschillende bedrijven en ondernemingen. Ze praat gepassioneerd over alle aspecten van het ondernemerschap waarbij lef en innovatie altijd een grote rol spelen.

"Ga voor talent, niet voor cv’s. Vaak zitten er ongekende talenten in mensen bij wie je het niet verwacht."

In haar Masterclass zal Annemarie van Gaal de klemtoon leggen op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt - en het legio van talenten dat er overblijft wanneer men zich niet blindstaart op uiterlijke kenmerken zoals ervaring, opleiding of een bepaald type persoon.

Annemarie van Gaal is een succesvolle ondernemer, maar wát heeft nu precies haar succes bepaald? Dat blijkt een verbluffend simpel recept te zijn: Iedereen kan excelleren zolang je maar niet de gebaande paden volgt en vooral niet kijkt naar cv’s, maar naar talenten.

Afbeelding van Re-integratie door middel van ondernemerschap

Richard van Kray was buitengewoon succesvol als verkoper van spaarpolissen en als sales trainer in de financiële sector. Inmiddels is hij minstens even succesvol als spreker en presentator. Want in 2004 gooide hij het roer drastisch om. Hij legde de basis voor zijn onderneming Sales vanuit je Hart en schreef het gelijknamige boek dat één van de best verkochte sales en management boeken van de laatste jaren is geworden.

Een startende ondernemer kan vaak de neiging hebben om met van alles bezig te zijn, behalve met sales. In zijn Masterclass reikt Richard van Kray het kader, de tools en energie aan om Sales vanuit je Hart te voeren. Of je nu jezelf op de arbeidsmarkt verkoopt of een product; er is een goed verhaal nodig. Richard laat zien dat systeem denken ons beperkt in het kiezen voor ondernemerschap. En juist mensen die twijfelen door bijvoorbeeld een tijdelijke uitval gaan enorm lang nadenken en komen daardoor minder in beweging. Richard inspireert en laat zien dat los durven komen van denkpatronen de weg naar innerlijke vrijheid vrijmaakt (en dus ook de weg naar het ondernemerschap).

“Het is van belang om met een eigen storyline te komen. Jezelf aan de man brengen is waar het om draait als je een afzetmarkt wilt vinden. Dat is niet moeilijk, het vraagt wel lef, durf en initiatief.”

Echter hoe kan je verkopen zonder authenticiteit te verliezen? Het geheim is om de intentie van jouw gesprekken te veranderen. Door afstand te nemen van wenselijk gedrag, maar juist zuivere intentie als vetrekpunt te nemen, verandert de wereld voor je. Richard van Kray introduceert de term "Klantbetekenis": de paradox dat zorgen voor een ander, zorgen voor jezelf is.

Ga samen met Richard van Kray op pad om het innerlijke kind terug te vinden en van daaruit te acteren. Hij legt de klemtoon op persoonlijk leiderschap in sales van jezelf, wat zorgt voor een sterke toename in zelfvertrouwen waardoor mensen meer in beweging komen en succesvoller zijn.

Afbeelding van Re-integratie door middel van ondernemerschap

De locatie

Breng op 15 september je middag door in de befaamde LocHal in Tilburg. In deze meer dan achttien meter hoge loods werden ooit locomotieven gerepareerd, maar nu fungeert het als cultureel centrum waar leren en studeren, ondernemen en onderzoeken, ontmoeten en vergaderen samenkomen. Uitgeroepen tot beste bibliotheek van Nederland in 2020, trotse eigenaar van de Europa Nostra Award, World Building of the Year Award, World Festival of Interiors Award en nog 9 andere prestigieuze onderscheidingen.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen