Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Nieuwe Banier

1 Banierstraat

3032 PA Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor de (hoog)gevoelige, creatieve vrouw en/of artiest die klaar is om in het licht te gaan staan.

Wat gebeurd als je in een veilige, liefdevolle ruimte zonder oordeel uitgenodigd en begeleid wordt om je stem te ontdekken en te laten horen, samen met andere gelijkgestemde vrouwen? Wat doet het met je om op het podium te staan, op JOUW podium? En wat doet het met je om vanuit de schaduw in het licht van de schijnwerpers te stappen? Wat in jou wil zo graag gezien en tot expressie gebracht worden?

In deze workshop begeleid ik jou bij het contact maken en tot expressie brengen van je ware, authentieke stem en (creatieve) kracht. We verwelkomen de artiest in jou. Op een écht podium in de mooie theaterzaal van de Nieuwe Banier!

Wat gaan we doen?

Na een kennismakingsronde maken we middels lichaams-, adem- en waarnemingsoefeningen contact met de omgeving van de theaterzaal, onszelf en ons hart. Vanuit dat contact heten we op speelse, liefdevolle manier onze stem welkom. Welke klanken willen zich ontplooien; welke klanken, melodien, misschien ook woorden stijgen op vanuit het hart? En hoe voelt het om jezelf dat te laten doen? Hierbij volgen wij ons lichaam, onze intuitie en nieuwsgierigheid. Laat jezelf raken en meenemen.

Verbonden met deze ervaring krijgt iedereen de ruimte om contact te maken met 'het podium', 'het staan in de schijnwerpers' en het 'jezelf laten zien'. Wat voel je? Wat zie je? Wat komt spontaan op en wil je laten zien en horen? Ik begeleid je hierbij heel intuitief. Misschien stel ik je vragen of moedig ik je aan om iets te doen. Je bent ook uitgenodigd om je eigen impulsen en nieuwsgierigheid te volgen. Wij als groep zijn liefdevolle getuigen van jouw ontdekkingsproces. Verwelkom de artiest in jou, verwelkom jezelf!

We ronden de avond af met een lied.

Na deze workshop weet je wat de Stem van jouw Hart is, voel je verbonden met jezelf en heb je iets ontdekt wat al lang erop wacht om door jou verder ontdekt te worden. Datgeen heeft te maken met jouw levensbestemming.

Klinkt dat spannend? Ja, dat is het ook! Maar je bent toch niet hier om in je veilige schulp te blijven? Tijd voor avontuur!

Ik kijk ernaar uit om je op deze bijzondere avond te verwelkomen!

LET OP: Omdat ik elke deelneemster voldoende tijd wil geven voor haar podium-ervaring, heb ik besloten alleen 8 vrouwen deel te laten nemen. Dit is een exclusieve Workshop! Meld je snel aan. VOL=VOL

Early Birds t/m 10 april 2018 voor maar 59 € excl. 21%BTW en servicekosten, daarna Regular Birds voor 79 € excl. 21%BTW en servicekosten

Na inschrijving ontvang je een Email met praktische informatie.

******************************************

Dat hebben eerdere deelnemers over de workshop gezegd:

"Op 8 februari ben ik naar de cursus Pak je podium en laat je stem horen geweest. Wow wat was dit een geweldige ervaring. Stephanie is een warm mens met de nodige mensenkennis. Met haar instructies en oefeningen weet ze je te begeleiden naar je innerlijke kracht. Ze leert je door alle angstige gevoelens die je ervaart toch in je eigen kracht te gaan staan. In haar cursus mag je zijn wie je bent en mag je gehoord worden. Dit heeft een erg veel invloed gehad op mijn werk- en privé sfeer. Ik laat me stem horen. Het gaat niet altijd makkelijk maar ik verdwijn niet meer in de menigte. Deze cursus is zeker een aanrader!!" (10 van 10 punten) Marita, Spoken Word Artist, Spreekster, Theatermaker

"Stephanie is een fijne workshopleider. Ze is verbonden met zichzelf en daar was ik op zoek naar. Ik heb deze avond mijn hart weer gevoeld en een begin gemaakt bij het terugvinden van mijn echte Zelf en mijn innerlijk kunstenaarskind." (10 van 10 punten)
Ellen, Script- en Scenarioschrijfster

"I was confronted with a lot of fear to show myself, to make my voice being heard, let myself be seen. I could get a glimpse of how it is to loose this fear, how it feels to be able to express myself freely." (10 van 10 punten)
Anita, Architect and Visual Artist


Datum en tijd

Locatie

De Nieuwe Banier

1 Banierstraat

3032 PA Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen