Ouder-kindworkshop koekjes versieren - Pasen

Venster Acties

Ouder-kindworkshop koekjes versieren - Pasen

Kom naar Oud-Turnhout voor een leuke workshop koekjes versieren! Je leert hier alle tips en tricks van deeg, icing en koekjes versieren!

Door Kelly's Koekies

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 25 mrt. 2023 10:00 - 12:00 CET

Locatie

GC Heischuur 2 Schuurhoven 2360 Oud-Turnhout Belgium

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Wil je graag samen met je (klein)kind, metekind, ... meer leren over het versieren van suikerkoekjes? Dan is deze workshop perfect voor jou!In deze workshop van 2 uur behandelen we de basis van suikerkoekjes en royal icing. We gaan 6 koekjes versieren. Alles wat je nodig hebt, voorzien wij!

Je verlaat de les met heel wat informatie, nieuwe technieken en de koekjes die je hebt versierd! Meer info onderaan!

Wil je graag samen met je (klein)kind, metekind, enzovoort koekjes leren versieren? Dan is deze workshop perfect voor jullie!

Na een korte uitleg over het versieren van koekjes gaan jullie zelf aan de slag op je eigen tempo. Er wordt een stappenplan aan de hand van foto's maar je eigen creatieve inbreng mag uiteraard ook!

De workshop kost 65 euro en hierin zit een 'ticket' voor een volwassene en een 'ticket' voor het kind. Je krijgt elk een setje van 6 koekjes en zakjes icing.

Een beginleeftijd vastleggen is moeilijk aangezien elk kind anders is. Het is vooral belangrijk dat je (klein)kind, metekind,... zo'n workshop kan volhouden.

Veelgestelde vragen

Wat gaan we doen?

Behalve veel plezier hebben? Tips geven over hoe je koekjes versiert, je eigen set versieren en mee naar huis nemen!

Kan ik een extra doe-het-zelfpakket voor thuis bestellen?

Ja! Hieronder heb je de keuze om de workshop en een doe-het-zelfpakket aan te kopen! Het doe-het-zelfpakket krijg je dan mee tijdens de workshop!

Is het nodig dat ik weet hoe ik moet bakken?

Neen! We bakken de koekjes voor jou en geven een recept mee naar huis zodat je de koekjes thuis zelf kan bakken!

Wat leren we?

Je leert hoe je koekjes moet versieren aan de hand van enkele technieken.

Wat moet ik meebrengen?

Niets! Je hoeft enkel mee te doen en plezier hebben. Ben je misschien een knoeier zoals mezelf? Dan is een keukenschort misschien wel handig om mee te brengen!

Wat neem ik mee naar huis?

Op het einde van de workshop heb je prachtige koekjes versierd die je mee naar huis neemt in een doos om thuis nog verder te laten drogen! Er zal ook nog een kleine verrassing volgen....

Waar gaat de workshop door?

Dit gaat door in Oud-Turnhout. Bij de inschrijving, krijg je het definitieve adres.

Ik heb me ingeschreven maar kan toch niet komen?

Uiteraard begrijpen we dat er iets tussen kan komen. Daarom mag je tot 14 dagen voor de workshop gratis annuleren. Annuleer je 14 dagen of minder voor de workshop, dan kan je kiezen:

  • je vindt iemand anders om je plekje over te nemen en het is in orde
  • wil je toch een deel van je geld terug? Je krijgt 50% van je geld terugbetaald indien je tussen 7 à 14 dagen voor de workshop annuleert. Indien je 7 dagen of later annuleert, krijg je niets terug.
  • je kiest voor een voucher om op te gebruiken binnen het jaar

Wat als je niet komt opdagen?

Als we niets van je horen voor de workshop start en je komt niet opdagen, dan kunnen we geen geld of voucher terug geven. Het is dus belangrijk om ten laatste de ochtend van de workshop te verwittigen!

Over de organisator

Georganiseerd door
Kelly's Koekies

Bij Kelly's Koekies zijn we gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van suikerkoekjes met royal icing. Deze passie wil ik (Kelly) graag doorgeven aan anderen tijdens workshops zowel voor jong als oud! Je kan bij ons terecht voor workshops voor 'volwassenen' of voor ouder-kindworkshops. We gaan stapsgewijs aan de slag om zo samen mooie versierde koekjes te maken!

Verkoop beëindigd