€ 100

Meerdere data

Opleiding voor installateurs: Smart Living configuratie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

WATT Factory

Vlasgaardstraat 52

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Bent u installateur en wenst u het OpenMotics domoticasysteem feilloos en snel te kunnen configureren? Kom langs met uw vragen en leer bij!

Over dit evenement

Op zoek naar een home automation systeem dat écht eenvoudig te installeren is? Op zoek naar een totaaloplossing die alle slimme technologieën in een woning, gebouw en zelfs in een volledige wijk samen brengt op één gebruiksvriendelijk platform? Geen tijd voor opleidingen die dagen in beslag nemen? Dankzij deze opleiding wordt je in slechts 3 uur tijd een echte OpenMotics expert.

BASISOPLEIDING - MODULE 1: installatie OpenMotics hardware (3 uur)

Deze opleiding is een instap in ons flexibel, betaalbaar, gebruiksvriendelijk en uitbreidbaar systeem. Tijdens deze namiddag leert u ons online platform beter kennen en leert u hoe u de configuratie van een OpenMotics Smart Living systeem tot een goed einde kunt brengen.

VOOR WIE?

Elke installateur of doe-het-zelver die het OpenMotics systeem overweegt te gaan gebruiken en het beter wil leren kennen.

PROGRAMMA

  • 13u00: Introductie
  • 13u30: Stapsgewijze configuratie - deel 1
  • 15u45: Koffiepauze
  • 15u00: Stapsgewijze configuratie - deel 2
  • 16u00: Test

PRIJSUw deelname aan deze opleidingsdag is pas definitief na betaling van het cursusbedrag van €100 per bedrijf (max. 2 deelnemers per bedrijf). Dit bedrag wordt aan het einde van de opleiding teruggevorderd in de vorm van een aankoopbon voor onze hardware producten.

CERTIFICAAT

Aan het einde van deze opleiding zal u onderworpen worden aan een kleine kennistest. Het behalen van deze test betekent dat u een certificaat ontvangt. Verder nemen wij u ook graag op in onze contactlijst voor onze klanten die nog op zoek zijn naar een installateur.

MEER INFO

Wenst u meer info omtrent de opleidingen in ons aanbod of de data van de opleidingen? Contacteer ons via marketing@openmotics.com en wij helpen u graag verder.

Delen met vrienden

Locatie

WATT Factory

Vlasgaardstraat 52

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen