€ 100

Opleiding voor installateurs: configuratie OpenMotics software

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

WATT Factory

Vlasgaardstraat 52

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Bent u installateur en wenst u het OpenMotics domoticasysteem feilloos en snel te kunnen configureren? Kom langs met uw vragen en leer bij!

Over dit evenement

Op zoek naar een home automation systeem dat écht eenvoudig te configureren is? Geen tijd voor opleidingen die dagen in beslag nemen? Dankzij deze opleiding wordt je in slechts 3 uur tijd een echte OpenMotics expert.

5 goede redenen om voor OpenMotics te kiezen:

1. We zijn een betaalbaar platform. Geloof je ons niet? Stuur een mailtje naar info@openmotics.com en wij leveren je binnen de 24 uur een scherpe offerte!

2. We zijn een flexibel platform. De noden en wensen van bewoners verandert doorheen de tijd. Een goede smart home moet mee kunnen groeien. Dankzij onze integraties en uitbreidingen is het mogelijk om op latere termijn je home automation systeem uit te breiden.

3. We zijn een totaaloplossing. We koppelen alle technieken in een woning en brengen deze samen op één platform dat de bewoners overal en altijd kunnen raadplegen.

4. We zijn userfriendly. We bieden de gebruikers gratis een gebruiksvriendelijke app en online platform aan waar ze zelf heel eenvoudig hun systeem kunnen aanpassen volgens hun noden en wensen. Bovendien bieden we een gratis opleiding aan voor bewoners die graag meer willen leren over hun systeem.

5. We zijn open source & vendor neutraal wat het systeem veiliger maakt en wat het mogelijk maakt om met om verschillende technologieën (onafhankelijk van het merk) te connecteren.

Schrijf je in voor deze opleiding en ontvang als erkend installateur en ontvang tijdens de opleiding 100 euro korting op uw eerste bestelling*!

*Slechts één voucher en één maal een inschrijvingsfee per bedrijf

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

WATT Factory

Vlasgaardstraat 52

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen