Open huis Sonate

Open huis Sonate

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

  Locatie

  Schedeldoekshaven

  Schedeldoekshaven

  Den Haag

  Netherlands

  Kaart bekijken

  Bezoek bouwplaats Sonate

  Over dit evenement

  Er zijn tijdens dit open huis maar twee verdiepingen (de 14e en de 26ste) te bezichtigen en alleen deze woningen zullen toegankelijk zijn. Maar omdat de afwerking van alle woningen hetzelfde is (dus materiaal badkamers, keukens en vloeren) krijg je wel zo een goede indruk van alle woningen in het complex.

  Vanuit ons en de aannemer vragen wij je rekening te houden met het volgende:

  • Kom met maximaal 2 personen

  • Gelieve geen kinderen meenemen op de bouwplaats onder de 12 jaar

  • De lift is beschikbaar

  • Alleen verdieping 14 en 26 zijn te bezichtigen

  • Draag dichte en stevige schoenen i.v.m. de veiligheid (slippers, sandalen en pumps worden niet toegelaten op de bouwplaats)

  • Parkeergelegenheid op de bouwplaats is niet mogelijk. Let op dat u rekening houdt met (betaald) parkeren in de buurt. Wij raden je aan gebruik te maken van het openbaar vervoer.

  Formulier betreden eigen risico:

  In de bijlage tref je het formulier voor het betreden van de bouwplaats op eigen risico. Wij willen je vriendelijk verzoeken om deze in te vullen en mee te nemen tijdens je kijkmoment. Je kunt dit formulier bij ons in leveren bij het betreden van de bouwplaats.

  Het stellen van vragen is tijdens het openhuis uiteraard mogelijk maar wellicht zijn de medewerkers niet direct in de gelegenheid om alle vragen die je ter plekke hebt te beantwoorden. Mocht dit het geval zijn schroom dan niet MVGM of Frisia Makelaars dan even te mailen. Zij komen dan graag binnen een afzienbare termijn bij je terug.

  Afbeelding van Open huis Sonate