Open Avond Loge Arcade Amsterdam

Venster Acties

Open Avond Loge Arcade Amsterdam

Open avond met lezing bij de vrijmetselaarsloge Arcade Amsterdam.

Door Loge Arcade Amsterdam

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op do. 13 apr. 2023 19:30 CEST

Locatie

Amsterdamseweg 168 168 Amsterdamseweg 1182 HK Amstelveen Netherlands

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

‘Laten we het even over ons zelf hebben’

Open avond en lezing bij vrijmetselaarsloge Arcade Amsterdam in Amstelveen op 13 april.

Maak kennis met de Vrijmetselarij en Loge Arcade Amsterdam tijdens de open avond en laat u inspireren door de visie op ‘zelf’ van de psycholoog en schrijver Arthur Eaton.

Het ‘zelf’, we denken wel dat we weten wat dat is. Maar is dat wel zo? Of stelt ons zelf ons toch voor verrassingen? En hoe dachten mensen in andere tijden over het zelf?

Op 13 april 2023 houdt de gemengde vrijmetselaarsloge Arcade Amsterdam een open avond met een lezing door psycholoog en schrijver Arthur Eaton waarin deze vragen aan bod komen. Iedere belangstellende (m/v/x) is van harte welkom. De le-zing is Nederlandstalig.

Over Vrijmetselarij

KEN U ZELVE is het motto van de Vrijmetselaars. Vanuit het perspectief van groei en ontwikkeling. Van onszelf en de ander. Hoe wil je in het leven staan? Wat zie je als jouw rol? Hoe ontwikkel je je? Vrijmetselarij is een beweging waarin het draait om jezelf leren kennen en vrijuit van gedachten wis-selen over allerlei filosofische, morele en maatschappelijke onderwerpen. Vrijmetselaren streven naar een betere wereld en willen hieraan actief een bijdrage leveren.

Jezelf en de samenleving beter leren begrijpen is daarbij essentieel. Een van de kenmerken van de vrijmetselarij is dat er geen dogma’s of opgelegde denkbeelden zijn: iedereen is vrij om er een eigen zienswijze op na te houden.

Ontdek tijdens de Open avond of er een Vrijmetselaar in je zit. En stel ons de vragen die bij je leven.

Over Arthur Eaton

Arthur Eaton is psycholoog en schrijver. In zijn praktijk in Amsterdam biedt hij analytische therapie en coaching. Daarnaast schrijft hij over psychologie en aanverwante onderwerpen voor o.a. De Groene Amsterdammer en NRC Handelsblad.

Loge Arcade Amsterdam

Loge Arcade Amsterdam is een vrijmetselaarsloge die openstaat voor iedereen (m/v/x), ongeacht geloofs- of politieke overtuiging of maatschappelijke positie.

Loge Arcade Amsterdam telt zo’n twintig leden van uiteenlopende leeftijden en achtergronden. Op de open avond kun je kennismaken met de loge en haar leden en meer te weten komen over wat de vrijmetselarij te bieden heeft.

Open Avond, wanneer en waar?

Wanneer: donderdag 13 april 2023

Hoe laat: 20.00 uur, vanaf 19.30 uur inloop met koffie en thee

Programma: Inleiding in de vrijmetselarij, Arthur Eaton over het ‘zelf’, kijkje in de werkplaats, kennismaken met leden van de loge.

Waar: Logegebouw Amsterdamseweg 168, 1182 HK Amstelveen

Toegang: gratis

meer weten: https://vrijmetselaarsloge-arcade.amsterdam/nl

graag aanmelden via: Eventbrite

Meer informatie? Mail ons: secretaris.laa@gmail.com

Over de organisator

Georganiseerd door
Loge Arcade Amsterdam