Online bijeenkomst voor ouders van, hoogbegaafde, (dreigende) thuiszitters.

Venster Acties

Meerdere data

Online bijeenkomst voor ouders van, hoogbegaafde, (dreigende) thuiszitters.

UTC, Online bijeenkomst voor ouders van, hoogbegaafde, (dreigende) thuiszitters.

Door Esther Barendregt

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 2 nov. 2022 11:30 - wo. 5 apr. 2023 12:30 PDT

Locatie

Online

Over dit evenement

Lieve ouders,

Afgelopen woensdag, 12 oktober jl., heeft de 1e UTC bijeenkomst online plaatsgevonden. Een bijeenkomst voor ouders van hoogbegaafde kinderen welk niet in het #onderwijssysteem passen. Talloze ouders komen wanneer hun kind dreigt 'uit te vallen' of thuis komt te zitten in een gehele nieuwe wereld terecht. Ineens is er schoolplicht, een leerplichtambtenaar een samenwerkingsverband en zijn meerdere mensen betrokken in het leven van jou als ouder en dat van je kind.

Uiteraard is het allerbelangrijkste dat je met elkaar in gesprek gaat en op zoek ga naar de juiste keuzes en antwoorden in het belang van jouw kind. Maar wat als dit allemaal even niet lukt? Deze avond hoor ik wederom de geluiden van onbegrip, frustratie, verdriet en machteloosheid. De feedback welk ik na afloop kreeg was dat er enorme behoefte is aan het regelmatig samenkomen, dus dit gaan we regelen!

Elke 1 woensdag van de maand komen wij ,online, samen. Wil jij hier ook bij aanwezig zijn, je bent van harte welkom! Je kunt je aanmelden via bijgevoegde link. Want hoe fijn is het als je met elkaar kan delen, sparren of even de steun kan ervaren die je juist zo nodig hebt. Tevens kan ik je middels mijn eigen ervaring, netwerk en opleiding ondersteunen.🙏

Lieve groet,

Esther Barendregt

www.unicorntalentcoach.nl

Over de organisator

Georganiseerd door
Esther Barendregt

Gratis