€ 59 – € 79

Omnichannel Trends: Speel als retailer in op het nieuwe winkelen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Afspanning de Jachthoorn

11 Doornstraat

2550 Kontich

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement
Met tips en best practices leer je hoe je als retailer de klant van vandaag naar je winkel en webshop trekt.

Over dit evenement

Klanten verwachten vandaag de dag een enorme flexibiliteit. Ze willen eender wanneer kunnen winkelen en maken daarbij gebruik van verschillende kanalen. Hoe blijf je die klanten bereiken? Hoe zorg je voor de beste kruisbestuiving tussen de communicatie in je fysieke winkel en je webshop?

Omnichannel retailexpert en CEO van Tilroy, Peter De Ranter, steekt van wal met een korte intro. Wat is het nieuwe winkelen en hoe speel je daar als retailer op in? Met best practices van grote omnichannel spelers uit de markt reikt hij heel wat ideeën aan waarmee je als retailer zelf aan de slag kan.

Onze eerste spreker Saskia Lips, schrijfster van "Komt een Klant bij de Kassa", heeft een pak ervaring in retail en communicatie. Ze heeft jarenlang gewerkt als mysteryshopper en is als "superklant" ideaal geplaatst om aan te geven wat klanten van vandaag verwachten van een retailer. Ze geeft een heleboel communicatietips mee om altijd en overal dezelfde aangename winkelervaring te creëren. Dat zorgt er immers voor dat klanten blijven terugkomen en vertaalt zich naar meer verkoop.

Onze tweede spreker is Herman Maes van de marketing blog Dailybits en Intracto, het grootste marketingbureau van de Benelux. Herman geeft al jarenlang online marketing advies aan tal van kledingzaken en grote merken als Michelin. Herman is een veelgevraagd spreker op online marketing conferenties en gastdocent op verschillende hogescholen. Hij geeft concrete tips mee over hoe je de consument van vandaag bereikt met lokale SEO, Facebook ADs, Instagram shopping, E-mailmarketing en PR.

Na afloop krijg je het laatste boek van omnichannel expert Gino Van Ossel gratis mee en maak je kans op een bon voor een analyse van je omnichannel strategie t.w.v. €400.

Programma:

18:30: Ontvangst met drankjes en hapjes

19:00: Introductie in omnichannel retail en best practices door Peter De Ranter

19:30: Mysteryshopper Saskia Lips geeft praktische tips voor een ideale omnichannel communicatie

20:15: Digitale marketeer Herman Maes toont hoe je de klant van vandaag naar je winkel en webshop trekt met lokale SEO, Facebook ADs, Instagram shopping, E-mailmarketing en PR

21:15: Afsluit met drankjes en hapjes

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Afspanning de Jachthoorn

11 Doornstraat

2550 Kontich

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen