€ 120,94

Nonprofit Summer Class - Salesforce Lightning voor Admins

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Atoomclub Utrecht

Atoomweg 50

3542 AB Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
g-company introduceert de Nonprofit Summer Class om nonprofits te helpen méér te halen uit de cloudtechnologie van het Salesforce Platform.

Over dit evenement

Deze Nonprofit Summer Class is vooral bedoeld voor diegenen die gaan starten of net gestart zijn met het applicatiebeheer van Salesforce.

Met de Summer Class hopen we de productiviteit en effectiviteit van de Salesforce-beheerder een boost te geven. Wij streven ernaar een hoge kwaliteit te bieden in een training waar de beheerder centraal staat. Daarom hanteren wij een limiet van 8 personen per training.

De onderwerpen die deze sessie aan bod komen zijn:

  • rechtenstructuur
  • objectenmodel
  • beveiliging
  • gebruikersinterface

waarom?

Er zijn talloze trainingen beschikbaar voor Salesforce Admins, zowel online als offline. De meeste van deze trainingen zijn echter zó kostbaar dat er een hoge drempel ontstaat voor met name nonprofit-organisaties. Als Salesforce.org Impact Partner hopen wij met de Nonprofit Summer Classes onze nonprofit-klanten te helpen door een beknopte, maar hoogwaardige training aan te bieden tegen een zeer scherp tarief.

hoeveel?

€ 99,95 per persoon (excl. BTW)

Bij deze kosten zijn inbegrepen: lunch bij aanvang, koffie/thee, hapje en een drankje na afloop.

Omdat we de Summer Classes voor dit vriendelijke tarief aan willen bieden kunnen we bij afmelding helaas geen geld teruggeven. Mocht je er toch niet bij kunnen zijn: maak dan een collega blij met je ticket!

Het doel is de productiviteit van de administrator een boost te geven door het bieden van een hoge kwaliteit waarbij de administrator centraal staat. Daarom hanteren wij een limiet van 8 personen per training. g-company heeft het recht een sessie te annuleren bij minder dan 4 inschrijvingen. Iedere cursist zal in dat geval het volledige bedrag terug krijgen of een andere trainingsdag worden aangeboden.

over de trainer: Bart Lont

“In de periode dat ik werkzaam was bij een goed doel ben ik in aanraking gekomen met Salesforce. Ik was direct enthousiast over de veelzijdigheid van dit platform en ben me daarin gaan specialiseren. Vandaag de dag mag ik namens g-company tientallen non-profitorganisaties helpen met hun vragen over Salesforce. Op de helpdesk krijg ik regelmatig vragen die erop wijzen dat er te weinig kennis in die betreffende organisatie aanwezig is. Dat bracht me op het idee om de Nonprofit Summer Classes te organiseren. Op een laagdrempelige manier wil ik gebruikers helpen hun weg te vinden in Salesforce en het platform optimaal te gebruiken.”

- - - - - - - - - -

Kijk ook eens naar onze andere Nonprofit Summer Classes 2019!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Atoomclub Utrecht

Atoomweg 50

3542 AB Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen