€ 120,94

Nonprofit Summer Class - rapporten en dashboards maken in Salesforce

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Atoomclub Utrecht

Atoomweg 50

3542 AB Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
g-company introduceert de Nonprofit Summer Class om nonprofits te helpen méér te halen uit de cloudtechnologie van het Salesforce Platform.

Over dit evenement

Deze Nonprofit Summer Class is vooral bedoeld voor diegenen die rapportages willen maken in Salesforce om meer inzicht te krijgen en om slimmere beslissingen te nemen.

Met deze Summer Class hopen we jou op weg te helpen om van de eindeloze data in Salesforce overzichtelijke, bruikbare en automatische rapportages te maken die ingezet kunnen worden om zinvolle beslissingen te nemen. Wij streven ernaar een hoge kwaliteit te bieden in een training waar de gebruiker centraal staat. Daarom hanteren wij een limiet van 8 personen per training.

De onderwerpen die deze sessie aan bod komen zijn:

  • rapporttypes (report types)
  • opbouw van een rapport: velden, filters, formules en kruisfilters
  • totaliseren en groeperen
  • grafieken
  • bouwen van een dashboard

waarom?

We leven in een tijdperk waarin alles draait om getallen. Op elk vakgebied en binnen elke functie zijn termen als “big data” en “analytics” gemeengoed geworden. De professional van vandaag verwacht veel van al die gegevens. Als Salesforce.org Impact Partner hopen wij met deze Nonprofit Summer Classes onze nonprofit-klanten handvatten te geven om hun data inzichtelijker te maken en zo slimmere beslissingen te nemen. We doen dit middels een beknopte, maar hoogwaardige training tegen een zeer scherp tarief.

hoeveel?

€ 99,95 per persoon (excl. BTW)

Bij deze kosten zijn inbegrepen: lunch bij aanvang, koffie/thee, hapje en een drankje na afloop.

Omdat we de Summer Classes voor dit vriendelijke tarief aan willen bieden kunnen we bij afmelding helaas geen geld teruggeven. Mocht je er toch niet bij kunnen zijn: maak dan een collega blij met je ticket!

Het doel is het rapporteren van data in Salesforce een boost te geven door het bieden van een hoge kwaliteit waarbij de gebruiker centraal staat. Daarom hanteren wij een limiet van 8 personen per training. g-company heeft het recht een sessie te annuleren bij minder dan 4 inschrijvingen. Iedere cursist zal in dat geval het volledige bedrag terug krijgen of een andere trainingsdag worden aangeboden.

over de trainer: Bart Lont

“In de periode dat ik werkzaam was bij een goed doel ben ik in aanraking gekomen met Salesforce. Ik was direct enthousiast over de veelzijdigheid van dit platform en ben me daarin gaan specialiseren. Vandaag de dag mag ik namens g-company tientallen non-profitorganisaties helpen met hun vragen over Salesforce. Op de helpdesk krijg ik regelmatig vragen die erop wijzen dat er te weinig kennis in die betreffende organisatie aanwezig is. Dat bracht me op het idee om de Nonprofit Summer Classes te organiseren. Op een laagdrempelige manier wil ik gebruikers helpen hun weg te vinden in Salesforce en het platform optimaal te gebruiken.”

- - - - - - - - - -

Kijk ook eens naar onze andere Nonprofit Summer Classes 2019!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Atoomclub Utrecht

Atoomweg 50

3542 AB Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen