€ 120,94

Nonprofit Summer Class - introductie tot Salesforce Lightning

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Atoomclub Utrecht

Atoomweg 50

3542 AB Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
g-company introduceert de Nonprofit Summer Class om nonprofits te helpen méér te halen uit de cloudtechnologie van het Salesforce Platform.

Over dit evenement

Na al een aantal jaar succesvol te zijn in het organiseren van G Suite Summer Classes, introduceren wij dit jaar ook de Nonprofit Summer Classes. Hiermee hopen wij nonprofits te helpen nog meer te halen uit de cloudtechnologie van het Salesforce Platform.

wat?

Deze eerste editie van de Nonprofit Summer Class is vooral bedoeld voor diegenen die net met Salesforce werken, of willen overstappen van Classic naar Lightning.

Met de Summer Class hopen we de productiviteit van de eindgebruiker een boost te geven. Wij streven ernaar een hoge kwaliteit te bieden in een training waar de gebruiker centraal staat. Daarom hanteren wij een limiet van 8 personen per training.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • je weg vinden in Lightning
  • betekenis van de objecten
  • relaties tussen de objecten
  • gegevens zoeken, bekijken en bewerken
  • e-mails versturen en ontvangen met Salesforce
  • rapporten en dashboards bekijken

waarom?

Veel van onze klanten zijn begonnen in de Classic interface van Salesforce. Nu dat Salesforce de Lightning-versie heeft geïntroduceerd, zien we dat er veel behoefte is aan wat handvatten om te kunnen werken in deze nieuwe interface. Een on-site training lijkt echter teveel van het goede. De Nonprofit Summer Class is dan ook de ideale manier om één of meerdere personen binnen een organisatie te trainen zonder dat dit teveel tijd vergt.

hoeveel?

€ 99,95 per persoon (excl. BTW)

Bij deze kosten zijn inbegrepen: lunch bij aanvang, koffie/thee, hapje en een drankje na afloop.

Omdat we de Summer Classes voor dit vriendelijke tarief aan willen bieden kunnen we bij afmelding helaas geen geld teruggeven. Mocht je er toch niet bij kunnen zijn: maak dan een collega blij met je ticket!

Het doel is de productiviteit van de eindgebruiker een boost te geven door het bieden van een hoge kwaliteit waarbij de gebruiker centraal staat. Daarom hanteren wij een limiet van 8 personen per training. g-company heeft het recht een sessie te annuleren bij minder dan 4 inschrijvingen. Iedere cursist zal in dat geval het volledige bedrag terug krijgen of een andere trainingsdag worden aangeboden.

over de trainer: Bart Lont

“In de periode dat ik werkzaam was bij een goed doel ben ik in aanraking gekomen met Salesforce. Ik was direct enthousiast over de veelzijdigheid van dit platform en ben me daarin gaan specialiseren. Vandaag de dag mag ik namens g-company tientallen non-profitorganisaties helpen met hun vragen over Salesforce. Op de helpdesk krijg ik regelmatig vragen die erop wijzen dat er te weinig kennis in die betreffende organisatie aanwezig is. Dat bracht me op het idee om de Nonprofit Summer Classes te organiseren. Op een laagdrempelige manier wil ik gebruikers helpen hun weg te vinden in Salesforce en het platform optimaal te gebruiken.”

- - - - - - - - - -

Kijk ook eens naar onze andere Nonprofit Summer Classes 2019!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Atoomclub Utrecht

Atoomweg 50

3542 AB Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen