€ 20

Night Shift Antwerp 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Waagnatie Expo & Events

150 Rijnkaai

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Indien u over een code beschikt, ga dan naar “tickets” en klik vervolgens op "Promotiecode opgeven".

FAIR – NETWORK – CONFERENCE – PARTY - FASHION SHOW

Night Shift verzamelt ondernemers voor een nieuwe manier van zaken doen, terwijl de dj zorgt voor de perfecte vibes van de avond.

Night Shift zal ervoor zorgen dat de verschillende locaties zullen omgetoverd worden tot een co-creatie platform voor zowel jonge ondernemers als gevestigde waarden. Zij zullen er op een inspirerende, informatieve en tegelijk informele manier kennis maken met mensen, diensten en producten.

Bijzonder aan Night Shift is dat het volledige event is opgebouwd rond een centrale dansvloer. Het event gaat namelijk door van 16u tot 4u ‘s ochtends en is een unieke mix van een zakelijk netwerkevent en een party.

Food wordt telkens voorzien door lokale cateraars en daarnaast zijn er tal van bars om werkelijk alle zintuigen te prikkelen!

Van startende ondernemers tot productlanceringen. Night Shift zorgt telkens voor een goede mix van nationale en internationale deelnemers en is telkens sterk lokaal verankerd. Er is geen concurrentie mogelijk want Night Shift beperkt zich steeds tot één organisatie of bedrijf per sector.

Verder voorziet Night Shift op elke editie een Conference. Hannes Coudenys nodigt een 6-tal sprekers uit die hun ideeën delen met het publiek. Wie dat zijn, ontdekt u binnenkort op de website.

www.night-shift.be

Night Shift Gent - 23/03/2019

Night Shift Hasselt - voorjaar 2019

Night Shift Kortrijk - 12/10/2019


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Waagnatie Expo & Events

150 Rijnkaai

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen