Gratis

Netwerkbijeenkomst Amateurkunst | Samen sterker

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nieuwe Veste

6 Molenstraat

4811 GS Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op ongedwongen & interactieve wijze elkaar weer ontmoeten. In gesprek hoe we samen veerkrachtig kunnen reageren op ontwikkelingen die spelen

Over dit evenement

Samen sterker uit de coronacrisis

De coronacrisis zorgt voor veel veranderingen binnen de amateurkunstwereld. Daarnaast spelen er andere ontwikkelingen waardoor je als organisatie wil of moet veranderen. Interesses van je doelgroep verschuiven, het ledenaantal verandert... Veranderen is spannend en gaat meestal niet vanzelf. Eindelijk kunnen we elkaar in ieder geval weer eens zien en horen van elkaar hoe het gaat. 

Carlijn de Bot, consulent amateurkunst bij Nieuwe Veste, ondersteunt verenigingen in de zoektocht naar hoe we samen veerkrachtig kunnen reageren op ontwikkelingen die gaande zijn. Zij gaat hier graag op interactieve en ongedwongen wijze met jullie over in gesprek. 

Ophalen: waar ben je mee bezig en wat heb je nodig?

Ten slotte vragen wij aan jou om je plannen in maximaal 3 minuten te delen. Geef daarbij aan wat je daarvoor nodig hebt zodat wij als netwerk elkaar hierin weten te vinden en te ondersteunen.

Netwerkborrel

Wat is een netwerkbijeenkomst zonder netwerkborrel? Precies! Daarom sluiten we de bijeenkomst af met een drankje en hapje. 

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nieuwe Veste

6 Molenstraat

4811 GS Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Nieuwe Veste

Organisator van Netwerkbijeenkomst Amateurkunst | Samen sterker

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen