€ 0 – € 40,02

Muddy Angel Run - HOFSTADE 2021

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sport Vlaanderen Hofstade

Tervuursesteenweg

1981 Zemst

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De “Muddy Angel Run” is in Europa de eerste modderloop alleen voor vrouwen!

WAT: Of je snel of langzaam loopt of jogt, of je nou jonger bent of ouder, doe het niet alleen! Ga met andere modderengelen uit je kennissenkring of neem je zussen, je moeder, je dochters (vanaf 12 jaar in begeleiding), buurvrouwen, collegae’s in je team!

De 5 km doe je in je eigen tempo. Er wordt geen tijd genomen en je bent al direct bij de start een Muddy Angel, een modderengel.

WAAROM: Velen lopen gewoon om samen een onvergetelijke dag te beleven en daarbij heel erg smerig te worden. Sommigen lopen ook voor een vriendin of kennis, die tegen borstkanker moet vechten of heeft moeten vechten, om ze moreel te ondersteunen en om een richting aan te geven.

PRIJS: De eerste 300 tickets kosten 29,-€. De prijzen van de tickets zijn progressief, d.w.z. dat de ticketprijs tegen het einde van de maand stijgt. De maximale prijs van een ticket is 49,-€* . Vroeg boeken is van voordeel voor jullie en helpt ons bij de planning. De Muddy Angel Run is in eerste instantie een sportevenement waarbij de goede sfeer, het plezier, de modder en ook de hindernissen voorop staan.

GOED DOEN: De Muddy Angel Run is niet alleen een super gezellig evenement vol lol, uitdaging en geklieder, maar ook is het een platform om te doneren aan organisaties die zich inzetten tegen borstkanker, of het onderzoek hiernaar.

Daarom zijn wij erg blij en trots te mogen meedelen dat dit jaar onze fondsen wervings partner voor de strijd tegen -en het onderzoek naar borstkanker, Think Pink Belgie zal zijn.

Voor ieder verkocht ticket en merchandise artikel doneren wij €1,- direct aan Think Pink Belgie. Je kunt bovendien direct een donatie doen bij aankoop van je ticket.

Voor deelneemsters die op dit moment aan borstkanker lijden of het net achter de rug hebben, stellen we per evenement één van de 50 gratis startplaatsen ter beschikking! Als jezelf betrokkene bent, schrijf ons dan een e-mail erover aan contact@big3event.fr en wij sturen je alle informatie over je gratis deelname.

*De prijzen zijn geldig per persoon exclusief een ticket-vergoeding.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sport Vlaanderen Hofstade

Tervuursesteenweg

1981 Zemst

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen