€ 59

MoodBoost - Emo & Body Reboot - workshop series

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Brick

Waalsekaai 57

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Je Body en je Mood zijn het onderwerp van deze reeks workshops. Hoe sterker, fitter en gezonder je lichaam is, hoe gelukkiger je je ook zal voelen. In elke sessie leer je met welke oefeningen je tegelijkertijd je body en je mood kunt resetten. We focussen daarbij heel specifiek op onze organen. De gezondheid van je organen is namelijk geconnecteerd met je emoties. Ik leer je hoe specifieke emoties inwerken op specifieke organen en wat je kan doen om dat systeem zo goed mogelijk in balans te houden.

Elke workshop zal je helpen om beetje bij beetje negativiteit en spanning los te laten met als ultieme doel een rustige, gelukkige geest in een supergezond lichaam. De workshops zijn gebaseerd op principes uit de Traditionele Chinese Geneeskunde, en de oefeningen komen voornamelijk uit de Kundalini Yoga traditie. In 3u tijd leer ik jullie een aantal theoretische principes, doen we een goede warm-up, stretchen we ons lichaam, doen we specifieke ademhalings- en meditatieoefeningen, en eindigen doen we iedere keer met een intens ontspannende Yoga Nidra sessie (slaapyoga). Je zal je herboren voelen!

De workshopreeks bestaat uit 3 sessies: op 14/10 (exclusief voor leden van The Brick, ter plekke te boeken), 18/11 en 16/12, telkens van 13-16u. De sessies kunnen apart geboekt worden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Brick

Waalsekaai 57

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen