Mini Retreat Clear and Energize Your System. Vrijdag 16-6-2023. 9.30-14.30

Venster Acties

Ticketverkoop is gesloten

*De les voor de donderdag zit vol, maar je kunt je nog inschrijven voor de wachtlijst. Maak dan gebruik van de groene knop.* met hartelijke groet, Floor.

Mini Retreat Clear and Energize Your System. Vrijdag 16-6-2023. 9.30-14.30

Cacao, Yoga Nidra, Yin Yoga, Ademwerk, Ijsbad. Openen, Verbinden van de aandacht, Opschonen en Energizen.

Door YogapraktijkGroningen.nl

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op vr. 16 jun. 2023 09:30 CEST

Locatie

Noorderbron 5 Annerstreek 9468 AK Annen Netherlands

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

  • 5 uren
  • eTicket voor mobiel

Bedankt voor je belangstelling voor MINI RETREAT ***Clear & Energize*** op 16 juni 2023.

To Clear & Energize betekent hier: loslaten wat je niet meer dient, flow in je lichaam brengen en daarmee ruimte maken voor iets nieuws. Loslaten is in ons gewone dagelijks leven vaak lastig. Onbewust houden we vast aan oude vertrouwde denkwijzen en oude gedrags- en reactiepatronen. Wij mensen zijn gewoontedieren en blijven graag binnen de comfortzone van deze gewenning.

Je wordt tijdens de retreat op professionele wijze begeleid om je systeem grondig op te schonen en patronen te doorbreken. Verschillende onderdelen helpen je om te openen (Cacao), je lichaam tot in diepere levels bewust te worden en in beweging te brengen (Yoga), een goede flow door je systeem te laten stromen (Adem) en een finale clean up te ervaren (Ijsbad*).

De prachtige knusse Yurt biedt plek voor max. 10 deelnemers! Wacht dus niet te lang met opgeven!

* mbt het ijsbad: uiteraard niet verplicht maar wel een geweldige ervaring. Er zijn enkele contra-indicaties voor het ijsbad: zwangerschap, hoge bloedruk/vaatproblemen, epilepsie.

De retreats van Yoga Praktijk Groningen worden gegeven door Floor Duursma-Wolters, gecertificeerd yogadocente met meer dan 15 jaar Yoga ervaring in zowel Iyengar Yoga als Yin en Nidra Yoga. Zij voltooide onder andere de Teacher Training bij de Nieuwe Yogaschool, één van de beste teacher trainingen van Nederland. Floor volgde daar de Yin teacher training (200 uur); een opleiding die is erkend door de internationale Yoga Alliance. Verder rondde ze januari 2023 haar Level 2 Breathwork Biohacker opleiding af. Floor is ook eigenaar van Psychologenpraktijk Stad Groningen, gericht op psychische hulp aan jongeren en volwassenen.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met yoga praktijk Groningen via floorduursmawolters@gmail.nl

Over de organisator

Georganiseerd door
YogapraktijkGroningen.nl

Yogapraktijkgroningen.nl 

Floor Duursma-Wolters