€ 35

Meet the Artist | Carlijn Kingma

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

See All This

25 Baan

2012 DB Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Meet the Artist! Kom naar de See All This Studio voor een unieke avond met kunst, pizza en wijn.

Over dit evenement

In 2020 presenteren we een nieuwe reeks kunstenaarsontmoetingen: Meet the Artist. Elke maand nodigen we een bijzondere kunstenaar uit in de huiskamer van See All This. Kom naar de See All This Studio voor een unieke avond met kunst, pizza en wijn!

In #3 ontmoeten we Carlijn Kingma. Bijzonder aan deze editie is dat Kingma niet alleen haar werk zal laten zien en erover zal vertellen; samen met haar gaan we werken aan de 'cartografie van een gezamenlijke denkwereld'.

OVER CARLIJN KINGMA

Carlijn Kingma (1991) is onderzoeker en kunstenaar. “In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft aan de faculteit Bouwkunde. Hoewel ik me erg aangetrokken voelde tot de architectuurpraktijk, koos ik ervoor om op een alternatieve manier architect te worden. Achter mijn tekentafel probeer ik werelden te creëren om de wereld om ons heen te begrijpen. Fictieve, filosofische, historische, maar vooral architecturale werelden vol ideeën, verhalen en suggesties. Tekeningen die de mystieke en complexe wereld om ons heen weerspiegelen, bewonderen of bevragen."

"De tekeningen en verhalen hebben meerdere dimensies en brengen sociale, politieke en machtsstructuren om ons heen in kaart. Hoewel ze fictief zijn, zijn ze ook herkenbaar en leesbaar door de metaforische taal van de architectuur. Bijna zoals cartografie, werken de werelden als een hulpmiddel: een hulpmiddel om naar huis te navigeren, of misschien naar elkaar. Een hulpmiddel om de geschiedenis in kaart te brengen en om te kijken waar we vandaan komen en om wegen te verkennen naar waar we naartoe willen."

Lees ook het interview met Carlijn Kingma in See All This #16.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

See All This

25 Baan

2012 DB Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen