Gratis

Meer ruimte voor iedereen / wat is seksuele diversiteit?

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Pakhuis De Zwijger

179 Piet Heinkade

1019 HC Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op woensdag 31 januari 2018 organiseert de Bi-denktank een avond over seksuele diversiteit in Pakhuis De Zwijger - Amsterdam. De avond begint om 19:30 en er is plaats voor maximaal 60 deelnemers.

De Bi-denktank bestaat uit een aantal activisten, academici en beleidsmakers die het afgelopen jaar zes keer bij elkaar zijn gekomen om seksuele diversiteit te verkennen vanuit het perspectief van biseksualiteit.

Op de avond in Pakhuis De Zwijger zal de denktank aan de hand van een aantal stellingen hun bevindingen presenteren, en de Nederlandse versie van het spel Beyond Binaries introduceren. Dit spel is ontworpen door Robyn Ochs, een bi-activiste uit de VS, om seksuele diversiteit zichtbaar te maken.

Verder wordt op de avond ingegaan op onderwerpen als de enorme variëteit aan bi-identiteiten, hoe bi’s worden geconfronteerd met monoseksisme, en de relatie tussen gender en seksualiteit.

Denktankleden: Emiel Maliepaard, Barbara Oud, Tamar Doorduin, Monique Boesewinkel, Aileen Pfauth, Hilde Vossen, Jantine van Lisdonk, Els Veenis, Gerrit Jan Wielinga en Petra Luiken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Pakhuis De Zwijger

179 Piet Heinkade

1019 HC Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen