€ 13,83 – € 16,94

Mauro Pawlowski + Fulco

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cactus Club

Magdalenastraat 27

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Double bill van eigen bodem!

Over dit evenement

De carrière van MAURO PAWSLOWSKI samenvatten in 1000 tekens is haast onbegonnen werk. We kennen zanger/gitarist Pawlowski voornamelijk als oprichter van de cultgroep Evil Superstars en zijn gitaarwerk bij dEUS, maar daarnaast is deze Limburger met Poolse en Italiaanse roots nog met een hele rist andere projecten bezig. Zo nam hij platen op met o.a. Kiss My Jazz en Mitsoobishy Jacson, trok hij in 2000 naar New York om er zijn eerste solo-album met conventionele poprock op te nemen, getiteld ‘Songs From A Bad Hat’, en heeft hij doorheen de jaren een indrukwekkend lijstje aangelegd met bands waarbij hij betrokken is. Pawlowski maakt geen onderscheid tussen het obscure en het populaire, en leverde zo belangrijke bijdragen aan groepen als Chitlin' Fooks, Magnus, Kris De Bruyne, Sue Daniels, De Kreuners en Club Moral en vele anderen.

-----

Anno 2019 achtte Pawlowski de tijd rijp voor een terugblik op z’n uitgebreide repertoire en dat is precies waar je je op 29/11 aan mag verwachten in Cactus Club: een gulzige greep uit z’n rijke discografie, een onvoorspelbare trip down memory lane.

Ze is er. De Nederlandstalige popplaat waarvan FULCO al tien jaar wist dat ze er moest komen. De in Brussel opgegroeide Gentse Nederlander verzamelde al die tijd krabbels en woorden. Hij speelde bij BeraadGeslagen, Stadt en De Beren Gieren, maar schreef en zong ondertussen ook alle mogelijke versies van zijn eigen nummers.

Kleurrijke synths, lekkere drummetjes, b en ja, zelfs post-punk. Met voorbeelden als Connan Mockasin, Alabama Shakes, Sly & The Family Stone en Mac DeMarco. De ervaring die de voormalige Gentse stadscomponist opdeed bij andere acts zorgt voor de losgeslagen muzikaliteit die nodig is om te zeggen wat hij wil.

FULCO is een Nederlandse popzanger uit België die in zijn zoektocht naar duidelijkheid vele wegen bewandelt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cactus Club

Magdalenastraat 27

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen