€ 378,72 – € 504,56

Masterclass zelfsturing (NL) OrganizationBuilders | Amsterdam

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Viisi Labs

124 Surinameplein

1058 GV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Masterclass zelfsturing

Deze Masterclass is dé eerste stap om binnen jouw organisatie aan de slag te gaan met zelfsturing.

Hoe blijf je je aanpassen aan een wereld die dynamisch, complex en onzeker is? Dat vraagt veel van organisaties. Om antwoord te krijgen op deze vragen bieden we deze Masterclass aan. Om die externe veranderingen op te vangen zal jouw organisatie flexibel moeten zijn. Daarom voeren steeds meer bedrijven een nieuwe vorm van organiseren in die inspelen op deze nieuwe realiteit.

Wat? In deze Masterclass leer je de belangrijkste varianten en verschillen in zelfsturingsprincipes. Ook laten we je inzien waar jouw organisatie op dit moment staat en welk (mix van) zelfsturingsvormen er passend is. Ten slotte formuleren we de eerste stappen richting zelfsturing in een concreet veranderplan.


In deze workshop van een hele dag doorlopen we drie verschillende modules.

  1. We vergelijken verschillende kenmerkende zelfsturings methodes en brengen verschillen aan het licht, je begrijpt goed wat de verschillende methodes inhouden. Je kunt dan een gedegen keuze maken over de best passende methodiek bij jouw bedrijf.

  2. We delen concrete voorbeelden van organisaties die met de verschillende methodes werken, zoals Buurtzorg, HollandsKroon, Holacracy, bol.com.
    We ontdekken alle aspecten die samen een goed functionerend bedrijf vormen. Zoals informatie transparant maken, hoe je omgaat met budgetten, de strategie dynamisch houden, nieuwe HR processen inrichten, helder maken van je doel tot het inrichten van de ruimte.

  3. We helpen je bij het opstellen van een veranderplan voor ofwel het opstarten van zelfsturing of, als je al een basis hebt staan, bij het versnellen van de transformatie.

Voor wie? Of je nu nieuw bent op het gebied van zelfsturing of als je al enige tijd een geoefende beoefenaar bent, of je nu een Holacracy expert bent of je hebt verdiept in de Semco-methode; deze workshop biedt je ontzettend veel inspiratie en bovenal informatie, voorbeelden en duidelijke structuur.

Deelnemers hebben doorgaans binnen een bedrijf en rol zoals veranderspecialist, of een traditionele rol waarin zij verantwoordelijk zijn voor team/management structuur, verandering of business development. We zien ook graag experts uit HR, Communicatie, Facilitair en Finance om te ontdekken én te delen hoe zelfmanagement van invloed is op deze expertises.

Deze Masterclass wordt in het Nederlands gehouden. Als je voorkeur hebt voor Engels, kijk bij onze andere events voor Engelstalige events. This workshop will be held in Dutch. If you prefer English, please check out our other events.

Deze Masterclass is voor een kleine groep, met een maximum van 20 deelnemers.

De locatie is het toffe circulaire kantoor van Viisi Labs in Amsterdam. Een prettige, lichte en grote ruimte met genoeg frisse lucht, uitzicht én goed bereikbaar. Wij verzorgen alle materialen, drankjes, gezonde snacks en een heerlijke lunch tijdens deze dag.

We beginnen scherp om 10.00, je bent welkom vanaf 9.30 om even te installeren, koffie te halen, kennis te maken en ervoor te zorgen dat je vanaf 10.00 al je aandacht kunt richten op de Masterclass.

Mocht je vragen hebben, stel deze aan Anna, anna@organizationbuilders.com

Een regulier ticket is €400 en we hebben altijd een paar early-bird tickets (€ 300) voor diegene die snel kunnen beslissen. Als je een kortingscode hebt, kun je deze in Eventbrite invoeren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Viisi Labs

124 Surinameplein

1058 GV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen