MarCom075 - The employer branding edition

Venster Acties

MarCom075 - The employer branding edition

MarCom075 is het nieuwe kennis- en netwerkevent voor marketeers en communicado’s uit de regio's Zaanstad, Amsterdam en Haarlem.

Door Counter Collective

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 6 apr. 2023 14:45 - 17:00 CEST

Locatie

Counters Collective Westzijde 178A 1506 EK Zaandam Netherlands

Over dit evenement

  • 2 uren 15 minuten
  • eTicket voor mobiel

Inspire, inform & connect!

Dat is waar MarCom075 om draait. Op donderdag 6 april is de vierde editie van het kennis- en netwerkevent voor marketeers en communicatie experts. En dit keer ook voor HR-managers en recruiters. Het concept is eenvoudig. Een handvol interessante sprekers praten je elk in ongeveer 15 minuten bij over de hotste topics in storytelling, communicatie, content marketing, branding, media, design en digital.

Het centrale thema van de eerste editie van 2023 is ‘Employer branding en arbeidsmarktcommunicatie’. Wil jij antwoord op vragen als: hoe helpt employer branding bij het aantrekken van de juiste talenten? Wat zijn de trends en ontwikkelingen op het gebied van employer branding? Hoe blijf je aantrekkelijk als werkgever? Dan ben je bij MarCom075 aan het juiste adres. Zorg dat je erbij bent en schrijf je snel in!

Daarnaast hebben we geweldig nieuws: Counter Collective groeit snel en daarom zijn we verhuisd naar een nieuw kantoor! We zijn nog steeds op de mooiste plek langs de Zaan te vinden, in de oude Verkadefabriek. Maar, we zijn een deur opgeschoven, namelijk naar Westzijde 178 A. Graag nodigen wij jullie aansluitend uit voor onze office warming om ons nieuwe kantoor te komen bekijken en dit samen met ons te vieren. De borrel van MarCom075 loopt vanaf 17:30 uur geleidelijk over naar onze office warming. Mocht je nou niet bij MarCom075 aanwezig kunnen zijn, maar lijkt het je wel leuk om gezellig mee te borrelen tijdens onze office warming, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Aanmelden kan voor beiden via onze Eventbrite pagina. We kijken er naar uit om jullie allemaal te zien en samen te proosten. Tot 6 april!

Bekijk onderstaande video voor een impressie van de derde editie met sprekers Annemiek Dresen (Managing Director van Newbees), Paul van Merrienboer(Managing Director van Check) en Tatiana (Lukyanova) Pastukhova (Cofounder, Ceo + Cpo van Teenit).

Programma donderdag 6 april

Inloop vanaf 14:30 uur, aanvang 15:00 uur - tot 17:30 uur met aansluitend een borrel op onze office warming

Mandy Stevens, Algemeen directeur van uitzendorganisatie Unique - Mandy Stevens staat aan het roer van Uitzendorganisatie Unique. Ze kan zich helemaal vinden in de missie van het bedrijf. Bij Unique staat de mens namelijk centraal. Verder komen, begint bij verder kijken, vinden ze bij Unique. Dat betekent verder kijken dan de harde eisen van een vacature. Dus door vooral naar de kwaliteiten van iemand te kijken. Onlangs heeft Unique hiervoor een eigen virtuele wereld in de Metaverse gelanceerd, namelijk Uniqueverse. Door gebruik te maken van avatars ontdekken kandidaten in de anonimiteit virtuele werelden, brengen op een interactieve manier hun talenten en competenties in kaart en komen in contact met recruiters van Unique. Mandy vertelt je meer over hoe de metaverse Unique en haar klanten helpt bij het werven van nieuw talent.

Zeno Panhuyzen, Managing Director Benelux bij CoachHub, wereldwijd marktleider op het gebied van digitale coaching - Zeno Panhuyzen heeft vele jaren HR-Tech expertise op zak, onder andere opgedaan bij LinkedIn. Hij heeft ervaring in het leiden en laten groeien van commerciële teams van bedrijven in de scale-up fase. Zeno leidt de Benelux tak van CoachHub, het grootste coachingsplatform ter wereld. Samen met zijn team werkt hij met (wereldwijde) organisaties aan het effectief ontwerpen en implementeren van digitale coachingsprogramma's. Zeno vertelt je meer over de kracht van coaching en hoe je waardevolle talenten behoudt voor jouw organisatie.

Dr. Ilja G. Sligte, Neurowetenschapper bij UvA en mede-eigenaar van BrainsFirst, matchmaker tussen brein en baan - Dr. Ilja Sligte vindt het fantastisch om menselijke prestaties te voorspellen vanuit de kern, het brein. Als cognitieve neurowetenschapper en prijswinnend docent aan de afdeling Psychologie van de Universiteit van Amsterdam (UvA) gebruikt hij in zijn onderzoek hersenmetingen en hersenstimulatie om te begrijpen hoe het brein cognitieve functies mogelijk maakt. Als medeoprichter van het bedrijf BrainsFirst past hij inzichten uit de neurowetenschappen toe om problemen in het onderwijs, het bedrijfsleven en de sport op te lossen. Op MarCom075 vertelt hij meer over de toekomst van talent management en hoe neurowetenschappen daar een belangrijke rol in spelen.

Raymond Bresching, Communicatiestrateeg en founder Counter Collective - Raymond begon zijn carrière bij grote HR-dienstverleners als Randstad en Brunel. Employer branding, bedrijfscultuur en arbeidsmarktcommunicatie zijn terugkerend thema’s in het werk van Raymond en van Counter. Voor Timing Uitzendbureau gaf Counter vorm aan de campagne “De 2 miljoen die het doen”. In deze campagne werden de doeners van Nederland in het zonnetje gezet. Een mooi voorbeeld van storytelling en arbeidsmarktcommunicatie. Hier gaat dan ook zijn talk over. Hoe kunnen verhalen en earned media helpen bij het bouwen van een sterk werkgeversmerk.

Locatie

Ons nieuwe kantoor in de oude Verkadefabriek

Om te vieren dat we zijn verhuisd, trappen we de vierde én eerste editie van MarCom075 in 2023 af in ons nieuwe kantoor. Het is gelegen in de oude Verkadefabriek aan de Zaan op Westzijde 178 A (voorheen zaten we op 178 B/C).

Belangrijk: MarCom075 is een invite only evenement en kosteloos voor genodigden. Wil jij als marketeer of communicatieadviseur toch aanwezig zijn? Dan zijn hier kosten van 75 euro aan verbonden. Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar letmein@marcom075.nl

Partner

Marketing Zaanstreek is partner van MarCom075 in 2023. Marketing Zaanstreek werkt continu – samen met gemeente en partners in de stad – aan een positiever imago voor de Zaanstreek, vooral in de Metropoolregio Amsterdam. Dat doet Marketing Zaanstreek door het verbeteren van de reputatie van de Zaanstreek als aantrekkelijke plek om te wonen, te bezoeken of een bedrijf te vestigen. Daarnaast verleidt ze mensen om in de Zaanstreek te komen wonen of de Zaanstreek te bezoeken.

MarCom075 is een initiatief van Counter Collective

De bureaus Counter Content (PR, Storytelling en Content) en Counter Creatives (Branding, Design en Digital) vormen samen Counter Collective. Vanuit verschillende specialisaties, maar steeds vaker in co-creatie, werken zij voor internationale merken als ALD Automotive, EasyPark en Gorillas. Voor Nederlandse scale-ups zoals Hardt Hyperloop en natuurlijke voor bekende namen uit de regio als Marketing Zaanstreek, Kennemer Duincampings en de Hogeschool van Amsterdam. Wat hen verbindt? Innovatie, duurzaamheid en ambitie. Meer weten over de initiatiefnemers van MarCom075? Ga dan naar:

www.countercreatives.nl

www.countercontent.nl

Over de organisator

Georganiseerd door
Counter Collective