Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

kevin's

P.C. Hooftlaan

6

3142GH Maassluis

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Een leuke wandeling door de haven en binnenstand van Maassluis met 6 tussenstops waar een heerlijke wijn en prachtig wordt geserveerd.

Over dit evenement

Wat is de Maassluise wijnwandeling?

De Maassluise wijnwandeling is op een zondagmiddag langs zes leuke restaurants. Bij ieder restaurant wordt er een prachtig gerecht geserveerd met een bijpassend glaasje wijn. De restaurants laten zien wat ze in huis hebben en gaan alleen voor topkwaliteit! Kortom: de leukste manier om verschillende restaurants in Maassluis te ontdekken

Zitten we in een vaste groep?

Nee, iedereen loopt met zijn of haar eigen gezelschap. Er zijn wel verschillende startlocaties, zorg dus dat je allemaal dezelfde ticket koopt.

Hoe weet ik wat mijn startlocatie is?

Als je de ticket online hebt gekocht krijg je een week voor aanvang van het evenement je startlocatie per mail toegestuurd. Als je een ticket in een van de restaurants hebt gekocht is de locatie waar je de ticket gekocht hebt ook je startlocatie. Dit staat op de ticket zelf.

Kan ik mijn eigen route bepalen?

Ja. Je mag zelf beslissen hoe laat en waar je begint en in welke volgorde je de wandeling doet. Houd er wel rekening mee dat om 18:00 het evenement is afgelopen omdat de restaurants dan druk bezig zijn met de voorbereidingen van de avond.

De totale wandeltijd bedraagt ongeveer 30 minuten.

Ik ben vegetarisch?

Geen probleem, stuur hiervoor een mail naar kevin@kevinsgrandcafe.nl met uw naam en aantal personen welke vegetarisch zijn, de restaurants houden hier rekening mee.

Hoe veel wijn wordt er geschonken?

Op de zondagmiddag bezoekt u 6 restaurants. Als we ‘gewone’ glazen zouden schenken zou u aan het einde van de dag 1,5 fles wijn hebben opgedronken. De restaurants schenken daarom +/- 100 ml per glas.

Hoe veel eten krijgen we?

Je kan de wijnwandeling vergelijken met een uitgebreide lunch.

Kan ik dezelfde route lopen als mijn vrienden die al een kaartje hebben gekocht?

Indien er nog plek is kan dat. Stuur hiervoor een mail naar kevin@kevinsgrandcafe.nl

Moet ik precies om 13:30 beginnen of mag het ook later?

Nee hoor, je mag beginnen wanneer je wil. Houd er wel rekening mee dat het evenement om 18:00 is afgelopen en je daarna niet meer voor de wijnwandeling terecht kan in de restaurants. Zij zijn dan druk bezig met de voorbereidingen van het diner.

Kan ik op de dag zelf beslissen of ik de wijnwandeling ga lopen of niet?

Nee. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop. Deze sluit op de vrijdag voor het evenement. Op de dag zelf kan je dus geen kaarten meer kopen.

Ik drink geen alcohol?

Geen probleem, u kan dit op de dag zelf bij elk restaurant aangeven en mag dan een ander drankje naar keuzen nuttigen. Houd er rekening mee dat als je iets extra’s of duurs besteld het kan zijn dat je moet bijbetalen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

kevin's

P.C. Hooftlaan

6

3142GH Maassluis

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen