€ 45,59

Lukic - Da te nema

Parels uit de mediterrane, Balkan- en zigeunermuziek inclusief diner.
16+

Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

Mile Lukic, Aili Deiwiks, Norbert Leurs, Henk Wanders

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cultuurkoepel Heiloo

Kennemerstraatweg 464

1851NG Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Parels uit de mediterrane, Balkan- en zigeunermuziek inclusief een driegangenmenu verzorgd door Keuken met Karakter.

Over dit evenement

Na een succesvol debuutseizoen komt LUKIĆ met een gloednieuw programma getiteld Da te nema (Als jij er niet was). Een meeslepende voorstelling met eigen muziek en parels uit de mediterrane, Balkan- en zigeunermuziek. Om het genieten compleet te maken wordt dit alles afgewisseld met een heerlijk Balkan driegangendiner van Keuken met Karakter.

Het kwartet rond de Bosnische zanger/gitarist Mile Lukić is van uitzonderlijke kwaliteit en graaft met Da te nema nog dieper naar de kern van de muziek die rechtstreeks van hart tot hart vloeit. Tussen de muziek door worden verhalen verteld; soms sprookjesachtig, soms hilarisch of scherpzinnig. Het repertoire van LUKIĆ is oprecht, boeiend, avontuurlijk, lyrisch en ongeremd. Mile Lukić weet zich omringd door een trio uit de top van de (wereld)muziek: violiste Aili Deiwiks (speelde o.a. bij Ernst Jansz), percussionist Henk Wanders (Frank Boeijen, Makis Seviloglou) en contrabassist Norbert Leurs (o.a. Gé Reinders, John Helliwell, Quatro Ventos, Lain Matthews).

‘Music is the universal language of mankind' - Henry Wadsworth Longfellow’

Deze uitspraak komt volledig tot z'n recht bij dit wereldmuziekensemble. Luisteren naar de muziek van LUKIĆ is als een droomvlucht over de meest geliefde landschappen die de wereldmuziek kent.

Kortom, LUKIĆ is een band die je niet mag missen! Geniet deze middag/avond van een droomvlucht over jou meest geliefde landschap. Stap in de woonwagen en reis mee!

Uitvoerenden

Mile Lukić zang & gitaar

Aili Deiwiks viool, piano, ukelele

Norbert Leurs contrabas

Henk Wanders percussie

Recensies

‘Over genieten gesproken: Mile Lukić weet als geen ander Balkan-nostalgie in zang om te zetten. Wauw!’ (de Gelderlander)

‘Opvallend mooi zijn de sevdalinka’s uit Bosnië, gepassioneerde liedjes. Wat voor Spanje de duende is, is in Portugal de saudade. Het muzikale equivalent is de Bosnische sevdah. Deze ziel van de bevolking wordt meer dan voortreffelijk vertolkt door de Bosnische zanger/gitarist Mile Lukic.’ (Radio 6 World)

Delen met vrienden

Artiesten

Mile Lukic, Aili Deiwiks, Norbert Leurs, Henk Wanders

Datum en tijd

Locatie

Cultuurkoepel Heiloo

Kennemerstraatweg 464

1851NG Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen