Gratis

Love Revolution Tour 2021 - Elburg

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vrije Evangelische Gemeente Elburg

15 Boterbloem

8081 DK Elburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Jongeren met elkaar in verbinding brengen. Ben jij er bij? Of je nu wel of niet naar een kerk gaat, dat maakt niks uit. Je bent welkom!

Over dit evenement

In oktober gaat Love Revolution iets nieuws doen. De afgelopen maanden is er onder leiding van Hanne de Vries hard gewerkt aan het formeren van de enige echte Love Revolution Band. De groep enthousiaste muzikanten kan niet wachten om het land in te trekken. Na een periode waarin het vooral over corona is gegaan, wil Love Revolution jongeren weer met elkaar in verbinding te brengen. Ben jij er bij? Of je nu wel of niet naar een kerk gaat, dat maakt niks uit. Wil je je vrienden kennis laten maken met het geloof? Dan is dit dé kans!

De crew van Love Revolution hoopt met elk optreden dat jongeren door de Geest van God herstel vinden, ze weer stevig met beide benen op de grond zullen gaan staan en ze richting krijgen voor hun leven.

Of het een spektakel wordt? Wie al eens bij een optreden van Hanne de Vries is geweest zal daar niet aan twijfelen. Het belooft een avond vol energie en bemoediging te worden. Naast bekende nummers als “Love Revolution” en “Like You Do” zal er ook nieuw werk te horen zijn. Misschien zelfs wel het eerste eigen werk van de Love Revolution Band…

OVER DE LOVE REVOLUTION BAND

Love Revolution ziet de komende jaren een beweging van Gods Geest onder jongeren voor zich en wil met de eigen band een onderdeel zijn van die beweging van God onder jonge mensen in deze tijd. Jongeren zijn prachtig en flexibel, maar hebben het ook pittig. In coronatijd neemt onder hen het aantal depressies en eenzaamheid enorm toe. Het elkaar ontmoeten in groepsverband is zo ongelooflijk belangrijk voor jongeren en dat was de afgelopen tijd veel minder mogelijk.

De Love Revolution Band bestaat naast Hanne de Vries uit de volgende talentvolle muzikanten: Eline Edens, Junior, Job Fisser, Sergio Leeflang, Joel Naaktgeboren en Raoul van den Bergh.

WAT DOET LOVE REVOLUTION

Love Revolution is opgericht door Hanne de Vries. Het doel van de stichting is om over grenzen heen te zoeken naar verbinding door muziek en geloof. Letterlijk door concerten te geven, vooral op plekken waar dit niet of nauwelijks gebeurt. En figuurlijk gezien grenzen over als het gaat om denkkaders, vanuit het geloof in inclusiviteit en in een God die groter is.

Naast reizen naar het buitenland, is Love Revolution ook in Nederland actief. Door verbinding te zoeken via social media en de eigen podcast. Maar afgelopen zomer ook op verschillende plaatsen in het land met de Zomerse Tuintour, een tijd vol aanbidding en goede gesprekken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Vrije Evangelische Gemeente Elburg

15 Boterbloem

8081 DK Elburg

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Vrije Evangelische Gemeente Elburg

Organisator van Love Revolution Tour 2021 - Elburg

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen