Gratis

Meerdere data

Lockdown Games

Evenementdetails

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Doe mee met de Lockdown Games: elke week van woensdag tot zondag

Voer samen met je broers of zussen allerlei leuke doe-opdrachten uit en los raadsels op die onze spelbegeleider Super Sam je geeft via Facebook Messenger. Alle opdrachten kan je binnen of in je tuin uitvoeren.
Je speelt tegen andere kinderen die ook thuis zitten en die ook foto’s van hun opdrachten naar Super Sam sturen.

We spelen elke woensdag- , zaterdag- en zondagnamiddag van 14u tot 15u20. En op donderdag en vrijdag van 15 uur tot 16 uur. Deelnemen is GRATIS (om dit zo te houden kun je nu ook een steunticket kopen, lees hieronder)
LET OP! We lanceren telkens een nieuw spel op woensdag en zaterdag. Op donderdag en vrijdag wordt het spel van woensdag herhaald en op zondag krijgen teams dezelfde opdrachten als op zaterdag.


LOCKDOWNGAMES VOOR IEDEREEN

Wij willen graag iedereen de kans geven om gratis mee te spelen met de Lockdown Games!
Daarom hebben we ook een aantal spelmomenten waarvoor je een steunticket kan kopen. Je beslist zelf hoeveel je betaalt voor zo'n ticket en helpt ons hiermee om de kosten van de gratis spelen te dekken. Door te geven wat je kan missen, kunnen wij de Lockdown games gratis houden voor iedereen die het niet kan missen. Zelfs met een kleine donatie help je al andere kinderen aan een leuke namiddag tijdens deze 'lockdown light'.

Alvast bedankt!Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen