Levenshuis koffieochtend voor moeders

Venster Acties

Levenshuis koffieochtend voor moeders

Met andere moeders in gesprek aan de hand van de Levenshuis praatplaat. Hoe hou je alle ballen in de lucht? Omdat je meer bent dan moeder.

Door Time to Turn Coaching

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 5 apr. 2023 10:00 - 11:30 CEST

Locatie

Klutendreef 29 Klutendreef 29 2841 PH Moordrecht Netherlands

Over dit evenement

  • 1 uur 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Elke eerste woensdag van de maand organiseer ik een gratis Levenshuis koffieochtend voor moeders, vanaf september 2022. Samen met andere moeders in gesprek over de vraag hoe je alle ballen in de lucht houdt, en welke keuzes je maakt om daarin je balans te vinden. Dat doen we aan de hand van de Levenshuis praatplaat, waarbij telkens weer een ander thema centraal staat. Van harte welkom!

Worstel jij ook regelmatig met de vraag hoe je alle ballen in de lucht moet houden? Je wilt natuurlijk een goede moeder zijn voor je gezin, zorgen voor een schoon en gezellig huis, je werk of vrijwilligerswerk goed doen, fijne contacten onderhouden met familie en vrienden, zorgen voor voldoende beweging en liefst ook nog af en toe een momentje voor jezelf. Maar poeh, dat zijn al met al behoorlijk wat ballen om omhoog te houden, zeker me alle onverwachte dingen die er tussendoor kunnen komen. Hoe zorg je dan nog voor een goede balans?

Natuurlijk ben jij daarin niet de enige. Heel veel moeders worstelen met soortgelijke vragen, al is ieders situatie natuurlijk net even anders. En dus kan het heel prettig zijn om hierover af en toe te sparren met andere moeders, even je verhaal kwijt te kunnen, met elkaar mee te denken en van elkaar te leren.

Vandaar dat ik vanaf september 2022 elke eerste woensdag van de maand een Levenshuis koffieochtend voor moeders organiseer. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee gaan we met elkaar in gesprek aan de hand van de levenshuis praatplaat.

Met de Levenshuis praatplaat vergelijken we ons leven met een huis, waarbij elke kamer staat voor een ander levensgebied, zoals je werkkamer, je vrijetijdskamer en je relatiekamer. Misschien zijn er kamers waar je wel vaker zou willen komen, of die je wel wat anders zou willen inrichten. Tijdens deze koffieochtend denken we er met elkaar over na wat je zou willen veranderen en hoe je dat zou kunnen doen. Hoe zorg je voor minder stress en meer rust en balans in je leven? Elke koffieochtend staat er een andere kamer (levensgebied) of thema centraal.

De koffieochtenden zijn gratis, maar er staat wel een pot voor een vrijwillige bijdrage. Het is wel de bedoeling dat je je vooraf aanmeld. Dat kan via onderstaande knop. Is een koffieochtend al volgeboekt op de datum van je voorkeur? Stuur me dan een berichtje via email (elsvandenbrink@timetoturncoaching.nl), whatsapp (06-83482923) of de contactpagina van mijn website, zodat ik kan kijken of we dat op een andere manier kunnen oplossen.

Over de organisator

Georganiseerd door
Time to Turn Coaching