€ 120

Leiden met lef

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Userfull

Scherpenhoek 91

2850 Boom

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Userfull nodigt je uit voor ‘Leiden met Lef’, een leerrijk event met 3 topsprekers rond de thema’s leiderschap & het effect van een geoptimaliseerde organisatiestructuur en wat je kan bewerkstellingen om beiden te optimaliseren om meer bevlogen en betrokken werknemers te creëren. We ontvangen je graag met een hapje en drankje om 15 uur en na de spreeksessies sluiten we af met een heerlijk walking dinner. Deze 3 sprekers staan op de agenda:

  • Elke Geraerts, auteur van de twee bestsellers ‘Mentaal Kapitaal’ en ‘Het Nieuwe Mentaal’. Daarnaast is ze partner bij Better Minds at Work, een organisatie die bedrijven ondersteunt in de uitdagingen rond stress, wellbeing en bevlogenheid. In haar presentatie op Userfull spreekt ze over leiden met lef, de mythe rond time management, hoe empathie kan leiden tot succes en hoe het leiderschap van de toekomst eruit ziet. Haar praktische tips zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek: vanuit haar achtergrond als neuropsychologe praat ze over de rol van ons brein in succesvol leven en ondernemen.
  • Ann Baeke, auteur van ‘Leider zonder Masker’, die vanuit haar ruime managementervaring spreekt over leiderschap dat een authentieke en effectieve bijdrage levert aan de zelfrealisatie van mensen, teams en organisaties. Ann helpt met haar organisatie Natural Leadership bedrijfsleiders en managers vanuit haar eigen ervaring met prestatiedruk en leert hen hoe ze een engagementscultuur kunnen opbouwen.
  • Tim Van Daele spreekt namens Flanders Synergy, een organisatie die vanuit haar expertise organisaties in transformatie ondersteunt. Als change management consultant begeleidt hij dagelijks bedrijven doorheen structurele change programma’s om hen meer ‘agile’, efficiënt en strategie-gedreven te maken. Dit door verder te bouwen op de kracht van gemotiveerde medewerkers en teamwork. Hij brengt een vurig betoog over de implementatie van een geherorganiseerde organisatiestructuur gebaseerd op teams en kaart aan welke rol de leider in dit proces speelt. Aan de hand van interactie met het publiek kan je tijdens zijn sessie ook binnenkijken bij andere organisaties.

Tijdens een heerlijk walking dinner kan u napraten over de opgedane inspiratie en tips. Hierna krijgt u een goodiebag mee naar huis met daarin onder andere een boek van Elke Geraerts en Ann Baeke.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Userfull

Scherpenhoek 91

2850 Boom

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen