LEAP deeper - ONE DAY RETREAT - with Jessica and Laila

LEAP deeper - ONE DAY RETREAT - with Jessica and Laila

Venster Acties en details

€ 50

Datum en tijd

Locatie

Stadsdam 1

1 Stadsdam

6851 AH Huissen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

LEAP staat voor Lifeforce Energy Awakening Process. Ook wel kundalini awakening genoemd. Het is een rechtstreekse energieoverdracht.

Over dit evenement

WAT IS LEAP?

LEAP is een rechtstreekse energieoverdracht die een diepgaand ontwaken kan creëren. Het is de levenskrachtenergie die ieder mens sluimerend in zich heeft. Eenmaal ontwaakt ontstaat er een nieuwe bedrading van de structuur van de hersenen en het centrale zenuwstelsel. Deze nieuwe bedrading maakt diepe genezing mogelijk die vaak onbereikbaar is via andere wegen.

LEAP is gebaseerd op de wetenschap van trillingen, geluid en frequentie. Door verschillende hersengolven en interne processen te creëren, worden onze lagen van geconditioneerde beperkingen afgepeld. Tijdens een LEAP-sessie vindt er een bewustzijnsverandering plaats, net zoals wanneer je slaapt. De muziek neemt je mee in 11 verschillende fasen waarin hersengolven worden versneld of vertraagd. We bewegen ons in de delta, theta, alpha en beta golven.

LEAP is de weg van overgave, het niet hebben van verwachtingen, maar jezelf in de flow van energie helemaal overgeven. De intelligente levensenergie zal precies doen wat je systeem kan ontvangen in het moment.

LEAP DEEPER - ONE DAY RETREAT:

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze LEAP Deeper 1 daagse retraite. Dit wordt een bijzondere dag die gehouden zal worden op een zeer bijzondere locatie. Deze dag vindt namelijk plaats in een mooi klooster in Huissen (vlakbij Arnhem) gelegen midden in de bossen. Hier zullen we de LEAP processen integreren in een kleine intieme groep.

LEAP Deeper gaat over nog dieper duiken in jouw waarheid en in jouw hart. Je ontvangt 2 LEAP groepssessies van 2 facilitators, waardoor je nog meer aandacht en meer transformatie zult ervaren op alle niveaus.

Het belooft een magische dag te worden vol met transformaties, ontwakingen en creaties. Het is een intense ervaring waarin je de kans krijgt volledig je ware zelf te ervaren, het donker en het licht. Het is de kans om datgene los te laten wat je niet meer nodig hebt om zo dichterbij de waarheid te komen. Dichterbij je essentie.

Deze dag ontvang je een heerlijke lichte vegetarische lunch en versnaperingen. Je bent omgeven door like-minded vrienden, mooie natuur en omgeving en je krijgt alle tijd en ruimte om te delen en te integreren.

Enige ervaring met LEAP Sessie wordt wel gevraagd, aangezien 2 sessie op 1 dag best intens is en we deze dag graag nog dieper in het energieveld willen duiken.

Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar omdat we de groep graag klein en intiem willen houden.

Energie uitwisseling: 175,- euro. incl 21% BTW. (inclusief lunch, snacks en drankjes)

(Let op het bedrag wat je hier betaald is een aanbetaling om je te verzekeren van een plekje. Wanneer je je aanmeld ontvang je verdere informatie betreft de one day retreat.)

WAT HOUDT EEN LEAP SESSIE IN?

Tijdens de sessie lig je op een yogamat met je ogen dicht. Muziek wordt gebruikt om de activering van specifieke hersengolfpatronen te ondersteunen en Jessica zal je intuïtief aanraken op bepaalde punten op je lichaam. Meestal zijn dit punten op de chakra’s en meridianen.

Binnen jou kan een groot aantal verschijnselen optreden van spontane activaties, schudden of beweging van lichaam, emotionele ontlading, beelden of gevoelens van geluk. Sommigen beschouwen het als een zuiverende ervaring of iets dat diepe inzichten of realisaties geeft. Het vrijkomen van deze sensaties kan je ervaren op fysiek, mentaal, energetisch en emotioneel niveau. Voor elk individu is de ervaring uniek, elke keer weer.

Wanneer de levenskracht energie actief wordt kom je terecht in een transformatieproces. Het energiesysteem reinigt zichzelf van oud karma en vormt een vernieuwd licht lichaam. In andere woorden, je maakt een sprong (LEAP) naar een hoger bewustzijnsniveau.

Een apart kenmerk van dit proces is het ‘losschudden’ van oud karma (het loslaten van het ego). Dit zijn momenten waarbij het lichaam ongecontroleerd trilt. Je schud als het ware de oude energie uit het pijnlichaam. Na die ontlading ervaar je een grote innerlijke rust.

En ja, het is een clearing proces en soms brengt dat dingen aan de oppervlakte die je liever niet wil zien, voelen of ervaren, maar het enige wat gevraagd wordt is om er doorheen te gaan, in deze ruimte van diep vertrouwen, om te ontladen van spanning en blokkades.

Het is goed om een aantal sessies achter elkaar te doen, om een diepere ervaring te krijgen.

VOORDELEN VAN LEAP:

De voordelen zijn eindeloos, maar hieronder volgen de meest voorkomende die door deelnemers zijn waargenomen:

- meer mentale helderheid, diepe gevoelens van echte rust

- bevrijding en verlichting van stress en spanning in je lichaam

- emotionele bevrijding en het overwinnen van traumatische ervaringen

- verhoging van de totale energie en vitaliteit

- breder bewustzijn van lichaam, geest en energie

- het begrijpen en het vrijgeven van het beperken van mening

- afpellen van de lagen van geconditioneerde mentale, emotionele, sociale en culturele beperkingen

- meer vertrouwen in wie je bent en je capaciteiten

- meer verbonden met je intuïtie

- herinnering en meer afstemming met je ware zelf en het doel in je leven

- verbeterde creativiteit en productiviteit

- bewuster leven

- meer geestelijk ontwaakt en de ervaring van non-duaal bewustzijn

- toegang tot hogere frequente vibraties

- diepere staten van gelukzaligheid, harmonie, vreugde en tevredenheid

TICKETS EN RESERVERING

Reserveer je plekje hier : https://jessicavanhooft.nl/events/

of stuur een mail naar info@jessicavanhooft.nl

Energie uitwisseling: 175,- euro. incl 21% BTW. (inclusief lunch, snacks en drankjes)

(Let op het bedrag wat je hier betaald is een aanbetaling om je te verzekeren van een plekje. Wanneer je je aanmeld ontvang je verdere informatie betreft de one day retreat.)

Delen met vrienden