€ 2,50

Koepel Keuze: Sweelinck Barokorkest

17e eeuwse muziek van Biber, Schmelze en Rosenmüller.
16+

Evenementdetails

Artiesten
Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cultuurkoepel Heiloo

Kennemerstraatweg 464

1851NG Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
17e eeuwse muziek van Biber, Schmelze en Rosenmüller. Wilt u verzekerd zijn van een plaats, reserveer dan uw kaart à € 2,50.

Over dit evenement

De programmeurs van de Cultuurkoepel krijgen regelmatig juweeltjes langs die (nog) niet bekend zijn bij het grote publiek – maar die wel een breder publiek verdienen en prachtig passen in de Koepelprogrammering. Onder het motto ‘Koepel Keuze’ brengt de Koepel daarom een serie muziek/theater optredens, waarbij het publiek na het optreden mag betalen wat men het waard vond. Op 2 februari: Het Sweelinck Barokorkest. Wilt u verzekerd zijn van een plaats, reserveer dan uw kaarten à € 2,50.

Het Sweelinck Barokorkest is het orkest van de afdeling oude muziek van het Conservatorium van Amsterdam. Het orkest is opgericht door Lucy van Dael en Alfredo Bernardini, maar wordt ook geleid door de andere docenten van de afdeling oude muziek.

Het Sweelinck Barokorkest studeert ieder jaar een aantal programma’s in onder leiding van de internationaal bekende docenten van de oude-muziekafdeling, zoals Alfredo Bernardini, Jed Wentz, Teunis van der Zwart en Menno van Delft, waarna concerten in binnen- en buitenland worden gegeven.

Programmainformatie:

Specialist in 17e-eeuws strijkersrepertoire Antoinette Lohmann leidt studenten van het Conservatorium van Amsterdam in werk van Biber, Schmelzer, Rosenmüller: afwisselend en virtuoos.

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Cultuurkoepel Heiloo

Kennemerstraatweg 464

1851NG Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen